Koga elektrische damesfietsen

Op zoek naar mooie Koga elektrische damesfietsen? Die vind je hier! Wil je advies over de juiste framemaat? Bekijk dan eens onze blog over framematen. Voor extra informatie of een proefrit op een elektrische damesfiets van Koga ben je uiteraard altijd welkom in de Profile 'de Fietsspecialist' winkel in jouw buurt
Lees meer
10 van 10 resultaten
Sorteren op

Is Koga een goed merk voor elektrische damesfietsen?

Koga is een uitstekende keuze voor wanneer je op zoek bent naar een elektrische damesfiets. Koga staat namelijk bekend om haar premium kwaliteit. Elk onderdeel wordt tot in detail getest door een expert. De lichtgewicht elektrische damesfietsen en herenfietsen zijn voorzien van hoogwaardige onderdelen die ervoor zorgen dat je je maar bezig hoeft te houden met één ding: genieten.

Hoe lang gaat een Koga elektrische damesfiets mee?

Een elektrische fiets van Koga gaat lang mee. Voor een elektrische damesfiets worden alleen de beste materialen gebruikt. Die worden gemonteerd door specialisten met jarenlange ervaring. We adviseren wel om jouw Koga fiets zo nu en dan een servicebeurt te geven. Technische mankementen hebben zo geen kans om uit te groeien tot grote problemen. Heb je een Profile Servicepas? Dan word je automatisch uitgenodigd voor service- en onderhoudsbeurten. Zo kan je ze niet meer vergeten. Handig toch?

Unieke eigenschappen Koga elektrische damesfiets

De Koga elektrische damesfietsen zijn handgemaakt door een toegewijde expert. Deze monteurs hebben van hun fietshobby hun werk gemaakt en dat is te zien in de levensduur van een Koga fiets.

Wat weegt een Koga e-bike?

Ondanks dat deze Koga elektrische damesfiets van licht materiaal gemaakt is, is het onmogelijk om het gewicht van deze elektrische damesfietsen te vergelijken met bijvoorbeeld een vouwfiets. Je moet al gauw rekening houden dat een damesfiets tussen de 20 en 30 kilo weegt. Dit komt onder andere door het gewicht van de elektrische onderdelen zoals de motor.

Accuduur Koga elektrische damesfiets 

Je zal misschien denken dat een accu die niet vaak gebruikt wordt langer meegaat, maar dit is niet het geval. Accu-cellen moeten in beweging blijven door het zo nu en dan opladen en ontladen. Het is geadviseerd om het laadadvies van Koga op te volgen, zodat de accu van jouw elektrische damesfiets zo lang mogelijk meegaat. Je hebt in ieder geval 2 jaar garantie op de accu. Kies je voor het 5 jaar garantiepakket? Dan ontzorgen wij jou 5 jaar lang.