Gazelle elektrische fiets dames

Op zoek naar mooie Gazelle elektrische damesfietsen? Die vind je hier! Wil je advies over de juiste framemaat? Bekijk dan eens onze blog over framematen. Voor extra informatie of een proefrit op een elektrische damesfiets van Gazelle ben je uiteraard altijd welkom in de Profile 'de Fietsspecialist' winkel in jouw buurt
Lees meer
18 van 31 resultaten
Sorteren op

Wat zijn de unieke eigenschappen van een Gazelle elektrische damesfiets?

Gazelle heet niet voor niets ‘koninklijke Gazelle’. Het predicaat staat voor een uitmuntend bedrijf. En dat zie je ook terug in de (elektrische) fietsen voor jong en oud. Gazelle heeft een zeer grote collectie dames- en herenfietsen, zodat iedereen dé perfecte fiets kan vinden bij dit merk. Naast de zeer goede kwaliteit, zijn Fendervision fietsverlichting en de headshock voorvork uniek aan Gazelle damesfietsen. Deze toevoegingen zorgen voor extra veiligheid en comfort, zodat jij je alleen maar bezig hoeft te houden met genieten.

Wat is de beste elektrische damesfiets van Gazelle

Wat voor de één een fantastische fiets is, is voor de ander niet genoeg. Wat de beste elektrische damesfiets van Gazelle is, is dus ook niet gemakkelijk te beantwoorden. Het hangt namelijk af van het gebruik van de fiets. Zoek je een elektrische damesfiets voor zowel korte als lange ritten rondom jouw woonplaats? Dan is de damesversie van de Gazelle Grenoble C8 HMB een goede optie. Zeker op gebied van prijs-kwaliteit. Wil je meer? Bekijk hier alle elektrische fietsen van Gazelle.

Gaat een Gazelle elektrische damesfiets lang mee?

Hoe lang je Gazelle damesfiets meegaat, ligt voor een groot gedeelte aan jezelf en hoe je omgaat met de fiets. Op fabrieksfouten heb je natuurlijk gewoon garantie. Op het frame zelfs 10 jaar! Zoals eerder aangegeven maakt Gazelle zeer goede elektrische fietsen. Ze kiezen uiteraard ook voor de beste elektrische systemen, zoals die van Shimano, Bosch en Bafang. Als jij de handleiding volgt, dan gaat je elektrische fiets langs mee. Volg bijvoorbeeld het laadadvies om de accu zo lang mogelijk goed te houden. Ook het opvolgen van de service- en onderhoudsbeurten draagt bij aan de levensduur. Zo hoeft een klein mankement niet uit te groeien tot een dure reparatie of vervanging.

Wil je 5 jaar zorgeloos op je Gazelle elektrische damesfiets? Kies dan voor ons 5 jaar garantiepakket.

Gazelle transportfiets elektrisch dames

Op zoek naar een elektrische transportfiets? Gazelle heeft diverse dames- en herenmodellen. Op een transportfiets kan je – zoals de naam al zegt – op een veilige manier enorm veel spullen transporteren. Strandtas vol met handdoeken? Schooltas vol boeken? Geen probleem voor een transportfiets. Voor dames raden wij de damesvariant van de elektrische Gazelle HeavyDutyNL aan. Die is voor bijna elke situatie geschikt.

Wat is die HMB bij Gazelle damesfietsen?

Het is je misschien al wel eens opgevallen dat Gazelle verschillende afkortingen gebruikt in de modelnamen van de elektrische (dames)fietsen. Daar kun je gemakkelijk aan zien welke motor er in de fiets gemonteerd zit. Als je de Gazelle HMB Dames koopt, dan zit daar een middenmotor met Bosch systeem in gemonteerd. Wil je meer elektrische fietsen zien met een middenmotor? Bekijk dan onze pagina met elektrische fietsen met middenmotor.

Kies voor Profile ‘de Fietsspecialist’

Profile noemt zich niet voor niets ‘de Fietsspecialist’. Een topassortiment van stadsfietsenelektrische fietsenonderdelenaccessoires en kleding is namelijk niet voldoende. Profile garandeert je daarom ook het beste advies en uitgebreide service. Vóór, tijdens en zeker ook na je aankoop. Met meer dan 100 winkels zit er altijd een bij jou in de buurt.