Cortina elektrische fiets dames

Op zoek naar mooie Cortina elektrische damesfietsen? Die vind je hier! Wil je advies over de juiste framemaat? Bekijk dan eens onze blog over framematen. Voor extra informatie of een proefrit op een elektrische damesfiets van Cortina ben je uiteraard altijd welkom in de Profile 'de Fietsspecialist' winkel in jouw buurt
Lees meer
18 van 20 resultaten
Sorteren op

Is Cortina een goed merk voor elektrische damesfietsen?

Lang was Cortina vooral bekend van de “normale” transportfietsen. Vooral de Cortina U4 is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Tegenwoordig maak Cortina ook goede elektrische fietsen. Hiervoor maken ze gebruik van bijvoorbeeld Bosch middenmotoren en Nexus versnellingen. Bosch is tot op de dag van vandaag één van de beste fabrikanten voor e-bike systemen. Je krijgt vrijwel altijd 2 jaar garantie op de elektrische onderdelen van dit merk.

Cortina U4 elektrische damesfiets

De Cortina U4 is er ook als elektrische damesfiets. Deze heet Cortina E-U4. Waar die ‘E’ voor staat hoeven we je vast niet te vertellen. De elektrische variant van de Cortina U4 is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. De fiets wordt veelvuldig gebruikt voor ritten naar school of de supermarkt.

Cortina elektrische damesfiets met middenmotor

Cortina heeft een aantal elektrische fietsen met een middenmotor. De meest bekende zijn de Cortina Common en Cortina E-U4. Het voordeel van deze motorpositie is de stabiele ligging op het wegdek. Waar een voorwielmotor redelijk hoog in het – hoe kan het ook anders – voorwiel gemonteerd zit, zit een middenmotor in de trapas (bij de trappers) gemonteerd. Hierdoor heb je er met sturen geen last van. Een ander voordeel van de middenmotoren in de Cortina elektrische fietsen is de sterkte van de motor. Met een middenmotor zijn heuvels vaak geen probleem.

Hoe lang gaat een Cortina elektrische damesfiets mee?

Een elektrische fiets van Cortina gaat lang mee. Cortina maakt namelijk alleen gebruik van de beste materialen. Daar wordt bij het ontwerpen van de fiets al rekening mee gehouden. Zo zijn de versnellingsnaven vaak van het bekende Nexus merk, het slot van fabrikant Axa en de verlichting van het prijswinnende Spanninga. Daarnaast worden de frames gebouwd van stevig materiaal, zodat de fiets tegen een stootje kan. Wil je 5 jaar zorgeloos fietsen op je Cortina elektrische fiets? Kies dan voor het 5 jaar garantiepakket.

Unieke eigenschappen Cortina elektrische damesfiets

Met een slogan als ‘Dutch fashion bikes’ kun je al wel raden waarin Cortina elektrische damesfietsen uitblinken. Dat is namelijk design. Dit gaat niet alleen over de kleuren van het moment, maar ook leuke designelementen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de vorm van het frame of de jasbeschermers. Wil je in stijl aankomen op je bestemming? Kies dan voor een Cortina elektrische damesfiets.

Kies voor Profile ‘de Fietsspecialist’

Profile noemt zich niet voor niets ‘de Fietsspecialist’. Een topassortiment van stadsfietsenelektrische fietsenonderdelenaccessoires en kleding is namelijk niet voldoende. Profile garandeert je daarom ook het beste advies en uitgebreide service. Vóór, tijdens en zeker ook na je aankoop. Met meer dan 100 winkels zit er altijd een bij jou in de buurt.