Batavus elektrische fiets dames

Op zoek naar mooie Batavus elektrische damesfietsen? Die vind je hier! Wil je advies over de juiste framemaat? Bekijk dan eens onze blog over framematen. Voor extra informatie of een proefrit op een elektrische damesfiets van Batavus ben je uiteraard altijd welkom in de Profile 'de Fietsspecialist' winkel in jouw buurt
Lees meer
18 van 22 resultaten
Sorteren op

Batavus elektrische damesfiets met middenmotor

Batavus elektrische damesfiets met middenmotor zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Dit type elektrische fiets is dan geschikt (en comfortabel) bij zowel lange als korte afstanden. Ook heuvels zijn geen probleem voor elektrische fietsen met middenmotor, waar dit bij een elektrische fiets met voorwielmotor nog wel eens een ding kan zijn. Bij een elektrische damesfiets met middenmotor bevindt de motor in het midden van het fietsframe. Zit zorgt ervoor dat de fiets stabiel op het wegdek blijft liggen, ook bij het maken van bochten. Een ander voordeel vergeleken met een elektrische fiets met achterwielmotor: je kunt gewoon kiezen voor een dichte kettingkast. Daardoor is het onderhoud minimaal.

Hoe lang gaat een Batavus elektrische damesfiets mee?

Omdat een Batavus elektrische damesfiets een flinke aankoop is, is het logisch dat je je afvraagt hoelang deze meegaat. Batavus gebruikt tijdens het ontwerpen en bouwen van de fiets, in het Friese Heerenveen, alleen maar A-merken. Zo zitten er vrijwel altijd Nexus versnellingen gemonteerd op de elektrische damesfiets. Ook kiest Batavus ervoor om bij de elektrische delen alleen te gaan voor het allerbeste, zodat je elektrische fiets zo lang mogelijk meegaat. Ze maken bijvoorbeeld gebruik van de bekende en stabiele Bosch en Shimano e-bikesystemen. Nog niet overtuigd? Kies dan voor het 5 jaar garantiepakket van Profile. Zo weet je zeker dat je 5 jaar lang onbezorgd kunt fietsen op je Batavus elektrische damesfiets.

Wat kost een Batavus elektrische damesfiets?

Zoveel mensen, zoveel wensen. Batavus doet haar best om voor al die wensen (en doelgroepen) een elektrische damesfiets in het assortiment te hebben. Dit gaat van betaalbare elektrische fiets voor de wekelijkse boodschappen tot luxe fiets voor recreatieve, lange ritten. Eén prijs voor de elektrische damesfietsen van Batavus is dus niet te noemen. Een Batavus elektrische damesfiets kost tussen de 1.799 en 4.000 euro.

Verschillende modellen elektrische damesfietsen van Batavus

Alle elektrische fietsen van Batavus zijn te krijgen als damesvariant. Dit is namelijk de meest verkochte variant en iedereen kan erop fietsen. Uiteraard heeft Batavus ook elektrische herenfietsen, maar omdat deze minder geschikt zijn voor dames, worden er een stuk minder geproduceerd. Dit zijn de elektrische damesfietsen van Batavus die wij aanraden:

  • Batavus Dinsdag E-Go
  • Batavus Finez E-Go
  • Batavus Packd E-Go
  • Batavus Wayz E-Go
  • Batavus Fonk E-Go

Op zoek naar alle fietsen van dit Nederlandse merk? Bekijk dan hier de Batavus damesfietsen.

Heeft Batavus goede elektrische damesfietsen?

Batavus maakt al flink wat jaren elektrische damesfietsen. Daardoor weet het team uit Heerenveen precies wat goed werkt. Dit merk je ook aan de kwaliteit van de elektrische damesfietsen van Batavus. Die trappen lekker door en lopen als een zonnetje. Daarnaast gaan ze lang mee.

Hoe werkt een Batavus elektrische damesfiets met middenmotor?

Elektrische fietsen met een middenmotor zijn voorzien van een rotatie- en trapkracht sensor. Dat is bij Batavus elektrische fietsen met middenmotor niet anders. Hoe dat dan verder werkt? De sensoren meten de snelheid en de druk die jij als fietser op de trappers zet. Op basis van die “uitslag” wordt de aandrijving aangestuurd.

Kies voor Profile ‘de Fietsspecialist’

Profile noemt zich niet voor niets ‘de Fietsspecialist’. Een topassortiment van stadsfietsenelektrische fietsenonderdelenaccessoires en kleding is namelijk niet voldoende. Profile garandeert je daarom ook het beste advies en uitgebreide service. Vóór, tijdens en zeker ook na je aankoop. Met meer dan 100 winkels zit er altijd een bij jou in de buurt.