Elektrische fietsen

Elektrische fietsen zijn populair, want een betrouwbare e-bike met trapondersteuning maakt fietsen een stuk comfortabeler. Voor boodschappen, ontspanning of woon-werkverkeer. Voor jong en oud. Alsof u altijd met de wind in de rug fietst. Snelle e-bikes met krachtige middenmotor maken bijvoorbeeld goede sier op heuvelachtig terrein. Elektrische fietsen met voorwielmotor zijn perfect voor dagelijks gebruik. Bent u zeer sportief en fit, dan heeft u een minder grote capaciteit accu nodig dan wanneer u intensief gebruik zult maken van de trapondersteuning. Bij Profile ‘de Fietsspecialist’ heeft u de keuze uit verschillende elektrische fietsen van de beste merken! Kom voor een e-bike proefrit en het beste advies langs in één van onze winkels.

Niet alle fietsen zijn in onze webshop opgenomen, maar alle actuele modellen zijn meestal wel via de winkel leverbaar. Vraag in de winkel naar de beschikbaarheid van de door u gewenste fiets. 

Filteren

Artikelen 1 tot 48 van 50 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Filteren

Artikelen 1 tot 48 van 50 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Elektrische fiets kopen

Bij de aankoop van een elektrische fiets komt het nodige kijken. Er zijn veel verschillende soorten elektrische fietsen op de markt. Afhankelijk van uw wensen aan de fiets is de uitkomst van de juiste elektrische fiets voor iedereen anders. Een elektrische fiets is een behoorlijke investering en dat is dan ook de reden dat we bij Profile 'de Fietsspecialist' staan voor een goed en uitgebreid advies over de aankoop bij elekrische fietsen. Aan de linkerkant van deze pagina hebben we diverse filters ingebouwd waar u eenvoudig mee kunt filteren en sorteren om tot de juiste elektrische fiets te komen. Twijfel u nog over de aanschaf van de juiste fiets? Aarzel dan niet en loop eens binnen in één van onze honderd fietsenwinkels. Al onze fietsenwinkels hebben een ruime voorraad elektrische fietsen maar bovenal veel specialisten in huis om u de juiste elektrische fiets aan te meten. We kunnen u dan direct alles vertellen over de voor- en nadelen van de verschillende eigenschappen aan de fiets en waar u rekening moet houden bij het onderhoud van uw toekomstige elektrische fiets.

Uw elektrische fiets kiezen

Bij de keuze van een elektrische fiets adviseren wij u altijd langs de fietsspecialist te gaan om u goed te laten adviseren. Er zijn vele keuzes te maken om tot de beste E-bike te komen. Zo heeft u de keuze uit een middenmotor, voorwielmotor of een achterwielmotor, ieder met zijn eigen kenmerken, voordelen en nadelen. Ook kunt u kiezen voor type motor en de diverse trapsensoren.

5 Jaar garantiepakket

Koopt u een nieuwe elektrische fiets bij Profile 'de Fietsspecialist', dan heeft u in veel gevallen de mogelijkheid te kiezen voor het 5 jaar garantiepakket. Zo heeft u verlengde garantie op onder andere de accu, motor en andere elektrische onderdelen van uw e-bike. Zo fietst u 5 jaar onbezorgd op uw elektrische fiets.
Kijk in de webshop of vraag in de winkel bij welke e-bikes het 5 jaar garantiepakket aangeboden wordt en vraag in de winkel naar de voorwaarden.