Cortina E-U4

De Cortina E-U4 is de basis voor alle elektrische transportfietsen die daarna gemaakt zijn. Let maar op: je komt hem overal tegen. Niet zo gek, want deze fijne e-bike is een betrouwbaar maatje om al je spullen mee te nemen. Of je nu dagelijks naar school gaat, naar je werk of naar de supermarkt. Je tas op de voordrager of in een kleurige krat en gaan. Afhankelijk van je fietswensen kun je kiezen voor een Bafang voorwielmotor of een Bosch middenmotor.
Lees meer
13 van 13 resultaten
Sorteren op

Cortina E-U4 is meest verkochte transportfiets

De Cortina E-U4 elektrische transportfiets is de vader of moeder van alle elektrische transportfietsen. Deze fiets heeft model gestaan voor alle andere stoere e-bikes die daarna ontwikkeld werden en is zelf in de loop der jaren ook steeds fraaier geworden. Een oersterke e-bike die je kunt inzetten voor woon-werkverkeer of om iedere dag je trip naar school en weer terug te maken. Je komt hem dan ook overal tegen.

Sjouwruimte voor en achter

De Cortina E-U4 is gemaakt om te vervoeren. Hij heeft achter de gebruikelijke stevige bagagedrager. Daarnaast zit aan de voorkant nog een grote drager waar je van alles op kunt meenemen. Je schooltas, een krat met boodschappen of een krat bier kunnen allemaal mee. Je vriend(in) voorop kan natuurlijk wel maar is niet de bedoeling.

Cortina E-U4 ondersteunt je overal

De Cortina E-U4 heeft een scala aan motoropties. Afhankelijk van je voorkeur kun je kiezen voor een SportDrive voorwielmotor of een Bosch middenmotor. Heb je meer ondersteuning nodig, bijvoorbeeld omdat je in de Limburgse heuvel woont of je je fiets graag zwaar belast, dan kun je kiezen voor de Bafang middenmotor met een koppel van maar liefst 80 Nm.

Ook volgeladen rechtop

Ook al is je e-bike tot de nok toe volgeladen, dan nog blijft hij rechtop staan. Dit kan met de solide dubbele standaard en de stuurvergrendeling. De stuurvergrendeling zorgt ervoor dat je voorwiel niet kan draaien als je hem parkeert. Zo blijft je fiets keurig rechtop.