Cortina E-Lett

In stijl de stad door. Dat kan met de strakke Cortina E-Lett e-bike. Deze minimalistische single speed elektrische fiets is lichtgewicht, robuust en scherp geprijsd. Kortom de perfecte fiets voor naar je werk of naar school. De vrijwel onzichtbare accu voedt een soepele achterwielmotor. Samen met de riemaandrijving en de anti-lekbanden maakt dit deze e-bike zeer onderhoudsarm. 

Deze elektrische fiets van Cortina is helemaal ontworpen voor het zware leven in de stad. Een fietsenstalling zal hem weinig pijn doen: de kabels zijn grotendeels geïntegreerd en het voor- en achterlicht zijn weggewerkt in het frame. Zo is je licht maximaal beschermd en weet je zeker dat je altijd zichtbaar bent.


Elett

De Cortina E-Lett is vanaf nu verkrijgbaar

De Cortina E-Lett is vanaf nu verkrijgbaar bij Profile 'de fietsspecialist'. Bestel je nieuwe E-Lette eenvoudig online. Haal 'm gratis op bij jouw fietsenwinkel of laat 'm gratis thuisbezorgen. Wel zo makkelijk!De Cortina E-Lett eerst uitproberen?

De E-Lett liever eerst zelf uitproberen? Dat kan! Kies jouw model en plan een vrijblijvende proefrit bij de winkel bij jou in de buurt. Met meer dan 100 winkels zit er altijd wel één bij jou om de hoek.


Elett
Elett2

De Cortina E-Lett in het kort:

  • Sportief maar toch comfortabel
  • Strak, minimalistisch design
  • Single speed met hydraulische schijfremmen
  • Onderhoudsarm door riemaandrijving
  • Uitgebreide functies op je smartphone
  • 360 Wh accu met een bereik van wel 90 Km
De E-Lett is naast heel stijlvol ook nog eens zeer licht en onderhoudsarm. De riemaandrijving op de e-bike vraagt veel minder onderhoud dan een traditionele ketting en ziet er ook nog eens strakker uit.

De krachtige Promovec achterwielmotor ondersteunt je ritten, de motor levert 35 Nm en is vrijwel onzichtbaar weggewerkt. De hydraulische schijfremmen geven je optimale controle over onverwachte situaties die je in de stad zeker tegenkomt.

De modellen

Cortina E-Lett op je smartphone

Met een app op je smartphone kun je je nieuwe Cortina E-Lett bedienen, via Bluetooth maak je direct verbinding met de e-bike. Als je verbonden bent kun je gebruikmaken van allerlei extra functies. Zo heb je toegang tot de ECO-modus en de Sportmodus, kan je de verlichting aan- en uitzetten, kun je zien hoeveel stroom je nog hebt en heb je toegang tot de verrassende ''Bring Me Home-functie''.  


Bring Me Home

De E-Lett heeft de superhandige Bring Me Home functie. Met een lege accu trap je echt niet lekker. Nu kun je via de app instellen hoe ver je nog moet fietsen. De ondersteuning wordt automatisch zo ingesteld, dat je thuis bent voor je accu leeg is. Nooit meer fietsen met een lege accu dus!

Maak kennis met de E-Lett

Een beter beeld nodig van deze stijlvolle fiets?  Geen probleem, bekijk de video om de E-Lett in al zijn glorie te zien.