Cortina E-Common

De Cortina E-Common is allesbehalve gewoon. In 2019 won de niet-elektrische fiets de prijs voor 'Fiets van het jaar'. Nu staat deze fiets dus ook elektrisch in de winkel. En ook deze blijft niet onopgemerkt. Met een testscore van 7,7 bij de AD schoolfietstest ben je verzekerd van de beste ritjes naar school.

De E-Common komt in verschillende uitvoeringen met verschillende typen krachtige motoren. Zo fiets je ook volgeladen de hele stad door. En de stuurblokkering en dubbele standaard zorgen ervoor dat deze elektrische fiets ook volgeladen rechtop blijft staan.

Kies je voor een Cortina E-Common elektrische fiets? Dan krijg je de Profile Servicepas voor uitstekende service en onderhoud aan je e-bike. En kies je voor het 5 jaar garantiepakket? Dan fiets je jarenlang onbezorgd.

Lees meer
10 van 10 resultaten
Sorteren op

Cortina E-Common als geliefde stadsfiets

De Cortina E-Common is een geliefde elektrische stadsfiets met een minimalistisch en trendy ontwerp dat comfort en gemak biedt voor dagelijks gebruik in de stad. De geïntegreerde accu maakt de E-Common uniek. Het geeft de e-bike een strak en modern uiterlijk en zorgt ervoor dat de accu goed beschermd is tegen weer en wind. Afhankelijk van het model fiets je met de E-Common met een gerust hart 80 tot 110 kilometer. Zo kom je op één acculading gemakkelijk de week door.

Welke motor voor mijn Cortina E-Common?

Er zijn verschillende uitvoeringen van de Cortina E-Common verkrijgbaar, elk met een andere motor. De E-Common MM420 en E-Common 8v zijn uitgerust met de krachtige Bafang M420 middenmotor, perfect voor lange afstanden en heuvelachtig terrein. Voor dagelijks gebruik is de Cortina E-Common 7v geschikter, uitgerust met de soepele Bafang M300 middenmotor. Andere modellen, waaronder de E-Common Family Nexus 8E-Common BeltE-Common Active Line en de E-Common, hebben een betrouwbare Bosch Active Line middenmotor voor een natuurlijke en stille rijervaring.

De stijlvolle elektrische fiets

De Cortina E-Common is verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen, zodat je altijd een fiets kunt vinden die bij jou past. De dubbele standaard zorgt ervoor dat je je fiets altijd stabiel kunt parkeren. Kortom, de Cortina E-Common is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare en comfortabele elektrische fiets voor dagelijks gebruik in de stad, met een stijlvol design en hoogwaardige afwerking.

Cortina E-Common proefrijden?

Nog niet helemaal zeker van je zaak? Geen probleem! Kom langs de Profile winkel bij jou in de buurt en kom de Cortina E-Common eerst uitproberen. Maak een vrijblijvende testrit en ervaar het gemak van deze elektrische fiets zelf. Laat je adviseren door de specialist en vind samen dé elektrische stadsfiets voor jou. Ben je er al uit? Bestel je E-Common eenvoudig online. Haal je nieuwe aanwinst op in de winkel of laat 'm gratis thuisbezorgen.