Elektrische fiets achterwielmotor

Op zoek naar een elektrische fiets met achterwielmotor? Die vind je hier! Wil je advies over de juiste framemaat? Bekijk dan eens onze blog over framematen. Voor extra informatie of een proefrit op een elektrische fiets met achterwielmotor ben je uiteraard altijd welkom in de Profile 'de Fietsspecialist' winkel in jouw buurt
Lees meer
8 van 8 resultaten
Sorteren op

Elektrische fietsen met achterwielmotor

Elektrische fietsen met achterwielmotor zijn voor de échte fietser. Dit soort elektrische fietsen wordt meestal niet gekocht door mensen die alleen even naar de supermarkt of snel andere kant van de stad moeten fietsen. Fietsen met achterwielmotor zijn voor lange fietsvakanties (in het heuvelachtige buitenland).


Voordelen achterwielmotor

  • Elektrische fietsen met een achterwielmotor hebben vaak veel kracht. Dit is natuurlijk extra handig voor die steile heuvels in het buitenland.
  • Vergeleken met een voorwielmotor, heb je minder last van het geluid van een achterwielmotor. Zo kan je extra genieten van jouw recreatieve fietsritten door de stille natuur.
  • Waar elektrische fietsen met een middenmotor redelijk zwaar zijn, valt het gewicht van een elektrische fiets met achterwielmotor redelijk mee. Zo kan de fiets gemakkelijk op de fietsendrager getild worden.

Proefrit elektrische fiets achterwielmotor

Heb je nog vragen of wil je graag een keer een proefrit maken op een elektrische fiets met achterwielmotor? Dat snappen we heel goed. Het fietsen op een elektrische fiets met achterwielmotor is een bijzondere ervaring. Neem contact op met de Profile winkel bij jou om de hoek. Ze helpen je graag.

Kies voor Profile ‘de Fietsspecialist’

Profile noemt zich niet voor niets ‘de Fietsspecialist’. Een topassortiment van stadsfietsenelektrische fietsenonderdelenaccessoires en kleding is namelijk niet voldoende. Profile garandeert je daarom ook het beste advies en uitgebreide service. Vóór, tijdens en zeker ook na je aankoop. Met meer dan 100 winkels zit er altijd een bij jou in de buurt.