Elektrische bakfiets van het jaar 2023: Urban Arrow Family

Veelzijdig, wendbaar én stabiel. De Urban Arrow Family is dé ideale elektrische bakfiets voor gezinnen die op zoek zijn naar een duurzame en efficiënte manier om zich in de stad te verplaatsen. Met deze premium elektrische bakfiets zijn jij én je kinderen verzekerd van de beste en meest comfortabele rit. Het is dan ook geen verrassing dat de Urban Arrow Family is verkozen tot Elektrische Bakfiets van het Jaar 2023 door RAI Vereniging.

De Family beschikt over een krachtige Bosch Performance 500W motor, waarmee je tot wel 50 kilometer fietst met je kinderen of boodschappen voorop. Met genoeg ruimte voor drie kinderen fiets je veilig en snel naar je bestemming. Door de verlaagde zitpositie van de kinderen ligt het zwaartepunt lager, wat de wegligging en het evenwicht van de bakfiets ten goede komt. Daarnaast biedt de stevige en verstelbare driepuntsgordel veiligheid tijdens de rit. De bak, gemaakt van geëxpandeerd polypropyleen (EPP), zorgt voor een beschermende barrière rondom je meest kostbare bezit en iedereen die je onderweg tegenkomt. Met de Urban Arrow Family fiets je zorgeloos en comfortabel door de stad.

De Urban Arrow Family in het kort

De Urban Arrow Family heeft een zeer robuust ontwerp en beschikt over een stevige en duurzame bak. Dankzij de handige klep aan de voorkant kun je de bak gemakkelijk openen en sluiten. Daarnaast is de bak voorzien van een veiligheidsgordel en zachte kussens. Dat zit pas comfortabel!

De elektrische bakfiets van het jaar 2023 beschikt daarnaast over: 

  • Verstelbare driepuntsgordel voor optimale veiligheid
  • Krachtige Bosch Performance Line middenmotor, 65 Nm
  • 500Wh accu voor 50 kilometer fietsen
  • Enviolo traploze versnelling voor soepel fietsen
  • Moeiteloos en stabiel de stad door, zelfs met zware belasting
  • Bedieningspaneel geïntegreerd in het stuur
  • Verschillende rijstanden en snelheden

Kortom, de Urban Arrow Family Bosch Performance 500W elektrische bakfiets is een uitstekende keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een praktische en duurzame manier om de stad te doorkruisen.


Ontdek de Urban Arrow Family

Ontdek alle Urban Arrow Family modellen

De elektrische bakfiets van het jaar 2023 eerst uitproberen?

We snappen dat je een nieuwe elektrische fiets eerst wil uitproberen. Dat kan! Kies hierboven je favoriete model en plan een vrijblijvende proefrit bij een winkel bij jou in de buurt. Laat je adviseren en fiets al binnen 10 dagen op de beste elektrische bakfiets van 2023.

Over Urban Arrow

Urban Arrow is een Nederlands fietsmerk dat bekend staat om zijn innovatieve en stijlvolle bakfietsen. Het bedrijf werd in 2009 opgericht met als doel het creëren van een duurzaam alternatief voor stedelijke mobiliteit. Sindsdien heeft Urban Arrow zich ontwikkeld tot een belangrijke speler op het gebied van elektrische bakfietsen.

Duurzaamheid staat bij Urban Arrow hoog in het vaandel. Hun fietsen zijn ontworpen om zo milieuvriendelijk mogelijk te zijn en ze maken gebruik van hoogwaardige materialen zodat hun fietsen lang meegaan. Bovendien zijn alle Urban Arrow-fietsen uitgerust met een krachtige elektrische motor waarmee je grote afstanden kunt afleggen zonder vermoeid te raken.

Urban Arrow heeft in de afgelopen jaren veel erkenning gekregen voor zijn innovatieve fietsen en heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder de prestigieuze Red Dot Design Award. Het bedrijf blijft zich inzetten voor het ontwikkelen van nieuwe en verbeterde fietsen en biedt duurzame en praktische oplossingen voor stedelijke mobiliteit.