▸ Winkelen op afspraak ▸ Werkplaatsen geopend ▸ Online aankopen worden thuisbezorgd of kies voor Click & Collect. Lees hier meer.

Maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan

Fietsen is gezond. Het zorgt o.a. voor gezonde spieren en longen én het helpt tegen stress. Daarnaast is de fiets voor veel Nederlanders een onmisbaar vervoersmiddel. Om deze reden wil Profile 'de Fietsspecialist' je juist in deze tijd graag blijven helpen. Heb je persoonlijk advies nodig over een fiets of onderdelen? Ook nu zijn we gewoon telefonisch bereikbaar. 

 • Sinds 3 maart mag je als klant weer naar binnen bij een Profile 'de Fietsspecialist'  fietsenwinkel. Hiervoor ben je wel verplicht een afspraak te maken. Lees hier meer over winkelen op afspraak.
 • De werkplaatsen zijn geopend voor service & onderhoud. De situatie verschilt echter wel per winkel. Neem telefonisch contact op met de werkplaats van jouw Profile 'de Fietsspecialist'  winkel om te vragen wat de openingstijden zijn.
 • Ook via onze webshop blijven we 24/7 voor je klaarstaan. Zo kan je gebruik maken van Click & Collect en bezorgen wij je nieuwe fiets tijdelijk gratis thuis. Lees hier meer over online bestellen en Click & Collect.

Online bestellen en Click & Collect

Online bestellen en Click & Collect

Via onze webshop blijven we 24/7 voor je klaarstaan. Daarom bezorgen wij nieuwe fietsen tijdelijk gratis thuis in Nederland. Wij doen ons best om online bestellingen zo snel mogelijk af te handelen binnen de richtlijnen van het RIVM. Door de strengere coronamaatregelen is het echter drukker dan normaal. Hierdoor kunnen pakketjes vertragen.

Haal je liever je bestelling af bij jouw Profile 'de Fietsspecialist' winkel om de hoek? Dat kan ook. 

 1. Bestel online of telefonisch je fiets en/of onderdelen & accessoires.
 2. Je ontvangt een bevestiging met een tijdslot om je bestelling af te halen (minimaal 4 uur na bestelling).
 3. Voorkom overbodige drukte bij het afhalen van je bestelling en kom alleen.
 4. Draag bij afhalen een mondkapje en houd 1,5 meter afstand.
 5. Afhalen gebeurt buiten, bij de winkel.
 6. Betaal indien mogelijk online of contactloos.


Winkelen op afspraak

Winkelen op afspraak


Kan jij ook niet wachten om een nieuwe fiets uit te kiezen? Dat snappen we heel goed nu de zon zich vaker laat zien. Vanaf 3 maart is het mogelijk om bij jouw vertrouwde Profile 'de Fietsspecialist' winkel, geheel volgens de regels van het RIVM, een afspraak in te plannen om te winkelen. Dat werkt als volgt:

 1. Maak online of telefonisch een afspraak.
 2. Je ontvangt een bevestiging van de gekozen Profile 'de Fietsspecialist' met een tijdslot om te komen winkelen (minimaal 4 uur na aanvraag).
 3. Kom alleen naar de afspraak. Heb je klachten? Blijf dan thuis.
 4. De afspraken zijn voor minimaal 10 minuten.
 5. Draag bij het winkelen een mondkapje en houd 1,5 meter afstand.
 6. Gevonden wat je zocht? Betaal dan indien mogelijk contactloos.

.