Maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan

Je favoriete winkel zorgt ervoor dat alles netjes bij je thuisbezorgd wordt


Wij staan voor je klaar

Fietsen is gezond. Het zorgt o.a. voor gezonde spieren en longen én het helpt tegen stress. Daarnaast is de fiets voor veel Nederlanders een onmisbaar vervoersmiddel. Om deze reden wil Profile 'de Fietsspecialist' je juist in deze tijd graag blijven helpen; zowel online als in de winkel.

Onze specialisten doen, binnen de richtlijnen van het RIVM, hun uiterste best om het serviceniveau te bieden wat je van ze gewend bent. Bij Profile 'de Fietsspecialist' staat de veiligheid van medewerkers en klanten voorop. Daarom hebben al onze winkels gepaste maatregelen genomen. Daar vertellen wij je graag over.

Let op: de situatie verschilt per Profile 'de Fietsspecialist' winkel. Neem contact op met jouw winkel om te vragen wat de openingstijden zijn en wat er mogelijk is.

 
Winkelbezoek

De meeste winkes zijn geopend, maar er gelden de regels voor onze en jouw veiligheid. Indien jij je (of iemand in jouw huiselijke kring zich) niet helemaal fit voelt, verzoeken wij je vriendelijk om niet naar de winkel te komen. Je (nieuwe) fiets bewaren wij met alle plezier tot je weer in staat bent om hem op te halen. Bij een bezoek aan jouw Profile 'de Fietsspecialist' winkel kan je erop vertrouwen dat de volgende maatregelen in acht zijn worden:

• Handen worden extra vaak gewassen. 
• Er wordt minimaal 1,5m afstand gehouden van elkaar. 
• Hoesten en niesen wordt gedaan in de elleboog. 
• Deurklinken en pinapparaten worden regelmatig schoongemaakt. 
• Handcontact wordt vermeden. (Wij vragen je dus vriendelijk om te betalen met pin of contant geld op de toonbank te leggen.)

Wil je uit voorzorg liever niet naar de winkel komen? Heel begrijpelijk. Je kunt je aankoop ook via onze website doen. Wij zorgen dan dat je aankoop netjes thuis wordt bezorgd. In verband met de vele coronamaatregelen bezorgt jouw favoriete Profile 'de Fietsspecialist' winkel je nieuwe fiets zelfs tijdelijk gratis aan huis!* 
*geldt niet voor 2e hands en outlet fietsen

 

.