Let op: werkplaatsen open, aankopen op onze webshop worden thuisbezorgd, winkels gesloten. Leer hier meer.

Maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan

Wij staan voor je klaar. Zowel online als in de werkplaats

Fietsen is gezond. Het zorgt o.a. voor gezonde spieren en longen én het helpt tegen stress. Daarnaast is de fiets voor veel Nederlanders een onmisbaar vervoersmiddel. Om deze reden wil Profile 'de Fietsspecialist' je juist in deze tijd graag blijven helpen. Onze specialisten doen, binnen de richtlijnen van het RIVM, hun uiterste best om het serviceniveau te bieden wat je van ze gewend bent. Bij Profile 'de Fietsspecialist' staat de veiligheid van medewerkers en klanten voorop. Daarom hebben alle aangesloten ondernemers gepaste maatregelen genomen.

 

Winkels gesloten. Werkplaats geopend

Alle winkels zijn in verband met de coronamaatregelen tijdelijk gesloten, tot het einde van de lockdown. De werkplaatsen zijn wel open voor reparatie en onderhoud.

Let op: de situatie verschilt per Profile 'de Fietsspecialist' winkel. Neem contact op met de werkplaats van jouw winkel om te vragen wat de openingstijden zijn.

 

Online bestellen is wel mogelijk

  • Via onze webshop blijven we 24/7 voor je klaarstaan. Wij doen ons best om online bestellingen zo snel mogelijk af te handelen binnen de richtlijnen van het RIVM.
  • Je nieuwe fiets of je pakket afhalen is vanwege de geldende coronamaatregelen niet mogelijk. Kies voor thuisbezorgen.
  • Door de strengere coronamaatregelen is het drukker dan normaal. Hierdoor kunnen pakketjes vertragen.
  • Nu tijdelijk gratis bezorging bij nieuwe fietsen, onderdelen & accessoires. Lees meer op de pagina over thuisbezorgen.

.