Tweedehands fietsen tips

Ondernemer aan het woord

  • Naam: Henk Wind
  • Winkel: Profile Henk Wind

Profile Henk Wind is een fietsenwinkel met maar liefst 75 jaar ervaring. Mensen die onze fietsenwinkels in Amersfoort en Baarn kennen, weten dat Profile Henk Wind een uitgekiend en overzichtelijk assortiment fietsen, onderdelen en accessoires heeft. In onze ruim opgezette winkels kunt u op uw gemak een fiets voor uzelf of voor uw kind uitzoeken. Zo bent u weer helemaal klaar voor het nieuwe fietsseizoen.

Bij Profile Henk Wind staan klantvriendelijkheid en goede service voorop. Het gaat bij ons namelijk altijd om wat u wilt en hoe wij u daarbij kunnen helpen. Bezoek een van onze showrooms in Amersfoort of Baarn en ervaar het verschil.

dé tip van Profile Henk Wind

In deze tijd worden tweedehands fietsen steeds vaker verkocht. Een gebruikte fiets is meestal ook een stuk voordeliger dan een nieuwe fiets van hetzelfde merk. U kunt een tweedehands fiets over kopen van een bekende of u kunt hiervoor naar een fietswinkel gaan. Goedkope fietsen kunt u echter ook heel eenvoudig vinden op een marktplaats voor fietsen. Maar om er zeker van te zijn dat u geen miskoop doet kunt u het beste voor een tweedehands fiets naar Profile 'de Fietsspecialist' gaan.