Let op: werkplaatsen open, aankopen op onze webshop worden thuisbezorgd, winkels gesloten. Lees hier meer.

Fietstassen tips

Ondernemer aan het woord

  • Naam: Gerda van Hassel
  • Winkel: Profile van Hassel

Profile van Hassel is al bijna 90 jaar dé fietsenwinkel in omgeving Rosmalen. Bijzonder trots zijn wij op het feit dat wij behoren tot de 50 beste fietsenwinkels van Nederland. Onze visie: wij willen u van dienst zijn zoals wij zelf in een winkel geholpen willen worden. Alleen het beste is goed genoeg.Kwaliteit, service, advies, daar staan wij voor!

 

 

dé tip van Profile van Hassel

Deze artikelen zijn zéér gewild, in onze winkel, en online. Onze winkel is gevestigd op een A1 locatie te Rosmalen en daarom hebben we te maken met véél impuls aankopen waar de tassen en manden tegenwoordig vaak onder vallen. Zien is verkopen en de presentatie voegt hier veel aan toe. We spelen hier op in en zelf draag ik onder andere zorg voor de in- en verkoop van deze mooie accessoires.

Daar de transportdragers tegenwoordig op veel fietsen zitten kunnen de fietsers ook voorop de bagage vervoeren. U heeft overzicht en kunt uw dure spullen dus mooi in de gaten houden. Daarnaast kan er meer mee op de fiets, door de twee dragers en heeft u uw gewicht mooi verdeeld. Een mooie dubbele fietstas op de bagagedrager achter en op de voordrager een gave mand of krat.

De transportfietsen zijn allen uitgerust met een dubbele standaard en stuurslot zodat omvallen van de fiets tot het verleden behoort. Een stuurslot is een soort vergrendeling van uw stuur, waardoor de fiets tijdens parkeren in één lijn blijft staan en u fatsoenlijk uw bagage op uw fiets kunt plaatsen. Stel dat u vergeet ‘te ontgrendelen’ dan kunt u normaal sturen en wordt u gewaarschuwd door middel van een geluid.

In onze winkel hebben we diverse houten kratten, rieten manden, (met of zonder deksel) en kunststof kratten in huis. De kunststof kratten zijn er in heel veel diverse kleuren. Tegen een scherpe prijs koopt u een mooie krat om uw fiets te pimpen. We hebben alles in diverse afmetingen, dus ook voor de kinderfietsen. Tip: maak het voor de kids niet té zwaar! Ook voor kinderfietsen zijn er tegenwoordig erg gave fietstassen te koop en dan hebben ze het gewicht achterop!

Daarnaast zijn er houten kratten, veelal wel wat zwaarder en rieten manden. Vooral de rieten manden zijn zéér in trek. Licht, betaalbaar, mooi, natuurlijke look en zeer praktisch. De “rotan” look is erg gewild. De fietstas: enkele tas, dubbele tas, stuurtas, lichtgewicht tas. We hebben ze zelfs met print van een Rembrand schilderij erop. Het fijne van de meeste dubbele fietstassen is dat tegenwoordig de snelbinders er doorheen gehaald kunnen worden, zodat u de bagagedrager gewoon met je snelbinders alsnog gebruiken kunt.

Voor zowel de kratten, manden als tassen hebben we de webshop van Profile ‘de Fietsspecialist’ als verlengstuk van onze winkel! We kunnen u natuurlijk één op één adviseren, maar mocht er in onze winkel collectie toch niet het juiste artikel bijzitten, dan kan de klant thuis of in onze winkel online uit een nog grotere collectie zijn keuze maken en al dan niet zelf beslissen om het te laten bezorgen of af te halen bij ons in de winkel.