Fietsstoeltjes tips

Ondernemer aan het woord

  • Naam: Linda van Oord
  • Winkel: Profile van Oord

Profile van Oord, een echt familiebedrijf en is gevestigd in Hank en Raamsdonksveer. Uit jarenlange ervaring weten wij hoe belangrijk het is voor u als klant om prettig en vakkundig advies te krijgen. Niet alleen bij de aankoop van uw nieuwe tweewieler maar zeker ook daarna. Wij zijn een servicebedrijf en bieden u daarom altijd een gratis proefrit aan en uw fiets wordt na de aankoop op u afgestemd, bijgekochte accessoires worden zonder kosten gemonteerd op uw nieuwe fiets. Ook krijg u er nog een gratis beurt bij cadeau. Kortom wij vinden het fijn dat je bij ons in de winkel komt voor advies. Onder het genot van een bakje koffie of thee adviseren wij u graag met het maken van de juiste
                                                                   keuze. " Klanttevredenheid staat bij ons voorop!"

dé tip van Profile van Oord

Zodra uw kindje zelfstandig kan zitten kunt u hem meenemen op de fiets. Gemiddeld kunnen kinderen dit tussen de 9 en 12 maanden. Veel kinderen van 6 á 7 maanden kunnen al wel in een fietszitje. Het voorzitje is bedoeld voor kinderen tot ongeveer drie jaar. Op een bepaald moment wordt het kind gewoon te groot en gaat het sturen te zwaar.

Tips voor het aanschaffen van een fietsstoeltje!

  • Koop een fietsstoeltje dat aan de Europese norm vordoet (NEN-EN 14344)
  • Een zitje moet aan de stuurpen of aan het balhoofd worden bevestigd. Een zitje dat aan het stuur gemonteerd moet worden is niet geschikt voor aluminium sturen.
  • Monteer geen fietszitje op een racefiets.
  • Zorg ervoor dat de rem- en versnellingskabels niet in de knel komen. Het fietszitje kan ervoor zorgen dat het stuur minder ver kan draaien, u kunt dus minder scherpe bochten kunnen maken.
  • Check met uw kind in het zitje of er geen lichaamsdelen in de knel komen bij het sturen.

 

Lees hier alles over de fietsstoeltjes!