Fietsroute tips

Ondernemer aan het woord

  • Naam: Maarten van der Weijden
  • Winkel: Profile Zevenbergen

Profile Zevenbergen is met ruim 400 m2 de grootste en meest gesorteerde fietsspeciaalzaak van Zevenbergen en omstreken. Wij bieden u een uitgekiend assortiment aan fietsen, onderdelen en accessoires. Daarnaast staan onze medewerkers klaar om u van vakkundig advies te voorzien bij aanschaf van uw nieuwe fiets.Ook voor reparaties bent u bij ons aan het juiste adres. Wij repareren spoedig en professioneel uw fiets. Kom gerust eens vrijblijvend een kijkje nemen in onze winkel.

 

 

dé tip van Profile Zevenbergen

We kunnen u veel vertellen over fietsen. Naast alle technische aspecten is er ook veel te vertellen wat u allemaal kunt doen met de fiets. Natuurlijk de dagelijkse tochtjes om boodschappen te doen of de kinderen naar school te brengen. Maar u kunt ook heerlijk een mooie fietsroute maken door de natuur.

Als u in het weekend lekker wilt gaan fietsen maar u heeft geen bestemming om aan te komen, kunt u altijd een mooie route uitstippelen. Maar hoe doet u dat nu precies? In Nederland is het fietsknooppuntennetwerk in steeds meer gebieden ontwikkeld en uitgebreid. Door de knooppunten op te schrijven kunt u de gekozen route gaan fietsen. Ook zou u de route.nl app kunnen downloaden.