Tips tegen fietsdiefstal

Ondernemer aan het woord

  • Naam: Chris Jacobs
  • Winkel: Profile Chris Jacobs

Ons land heeft inmiddels de grens overschreden van een miljoen elektrische fietsen. De meeste mensen denken vaak bij elektrische rijden aan oudere mensen. Maar dat is verleden tijd, u ziet het steeds meer van jong tot oud. Wij als grote handelaar in elektrische fietsen, vinden dat bij elke klant een perfect passende fiets te vinden is.

Wij geloven in een goed advies. Het kost even tijd maar dan weten we ook precies welke fiets bij jou past. We willen u goed opmeten, om blessure te voorkomen en de juiste fietshouding te creëren. We willen weten waarvoor en hoe u uw nieuwe fiets gaat gebruiken. Zodat we u optimaal kunnen adviseren zodat u zo lang mogelijk plezier hebt van uw aankoop. In onze collectie vindt u uitsluitend kwalitatief goede merken als Koga, Batavus, Riese&Muller , Sparta , Gazelle en Flyer.

dé tip van Profile Chris Jacobs

Jaarlijks worden er in Nederland z'on 900.000 fietsen gestolen. Om tegen deze diefstallen een vuist te maken is er door de politie een analyse gemaakt. Uit deze analyse is gebleken dat merendeel van de gestolen fietsen maar gebruik maakten van één slot en niet zoals wij ook vaak adviseren van een 2e kettingslot of beugelslot.

Wilt u de kans verkleinen dat uw fiets gestolen wordt dan is het raadzaam om altijd een extra slot aan bij te hebben om uw fiets mee vast te zetten. Het is verstandig om uw fiets met dit extra slot vast te zetten aan een vast object, denk hierbij aan een lantaarnpaal, boom of hek. Dit maakt de drempel voor een dief een stuk hoger. Hoe meer moeite de dief moet doen om uw fiets te stelen, hoe eerder hij aan uw fiets voorbij gaat.

Heeft u nog geen extra fietsslot? Kom dan snel naar onze winkel of kijk in onze webshop naar een kettingslot, een kabelslot of een beugelslot.