Let op: werkplaatsen open, aankopen op onze webshop worden thuisbezorgd, winkels gesloten. Leer hier meer.

Cadeautips

Ondernemer aan het woord

  • Naam: Mirjam Klaassen
  • Winkel: Profile Goes

Bij Mirjam Klaassen is de rijwielbranche met de paplepel ingegoten, sinds 1999 is ze begonnen als zelfstandig onderneemster in het mooie zeeuwse Goes. Er is veel veranderd in de rijwielbranche. Zo had je vroeger een remnaaf fiets of een fiets met 3 versnellingen. Nu is er een enorme keuze in assortiment, materialen, rem- en versnellingsystemen, fietsmeetingen ect. Ook mensen die vroeger vanwege gezondheid moesten afhaken kunnen tegenwoordig langer genieten op de fiets.

Door de jarenlange ervaring van mijn medewerkers in de rijwielbranche kunnen wij ons prima verplaatsen in de wensen van de fietser, wat garant staat voor een uitermate deskundig advies. Ons doel is om met u een "relatie" voor lange termijn op te bouwen met klanten die zich niet door internet of andere aanbieders laten verleiden. Klantvriendelijkheid en klantgerichtheid staanhierbij centraal.

Tot ziens bij fietsenwinkel Profile Goes

dé tip van Profile Goes

Binnenkort is de Sint weer in het land. Hij heeft geluk, want wij hebben het hem dit jaar extra makkelijk gemaakt. Op onze landelijke website hebben we een speciale pagina ingericht voor Sinterklaas. Hierop staan speciaal geselecteerde producten voor de kids, papa & mama.