▸ Winkelen op afspraak ▸ Werkplaatsen geopend ▸ Online aankopen worden thuisbezorgd of kies voor Click & Collect. Lees hier meer.

HomeRide Nederland

Helaas is door het coronavirus de HomeRide 2020 afgelast. Het event wordt verschoven naar 2021.
De nieuwe datum zal  z.s.m. volgen.

HomeRide 2021

Wij van Profile 'de Fietsspecialist' zijn al een aantal jaren technisch partner van de HomeRide en dat blijven we zeker nog lang doen. Het gaat bij deze editie alleen toch iets anders. We hebben besloten dat we:

  • - Meefietsen met een eigen team;
  • - En zorgen voor de technische ondersteuning!

Wat is HomeRide?

HomeRide Nederland is een uniek fietsevenement. Deelnemers fietsen, dag en nacht, door weer en wind, met zelfgekozen teams 500 km in 24 uur. Daarbij laten zij zich sponsoren voor de Ronald McDonald kinderhuizen. De HomeRide 2019 heeft maar liefst 1.419.212 euro opgebracht!

Wat doet het Ronald McDonald Kinderfonds?

Het Ronald McDonald Kinderfonds wil, samen met de Ronald McDonald Huizen, ervoor zorgen dat families met een ziek of zorgintensief kind optimaal voor hun kind kunnen zorgen. Daarom bieden zij die gezinnen  een warm en gastvrij verblijf in logeerhuizen bij een Ronald McDonald Huis. Wilt u meer weten? Bekijk dan de website van het Ronald McDonald Kinderfonds.

Team Profile Power Pedals

Waarom hebben we een eigen fietsteam opgericht? We vonden het als team Profile Power Pedals hoog tijd zelf eens met een team mee rijden om zo nog meer geld op te halen voor het goede doel. Vol motivatie en energie gaan wij ons inzetten voor de HomeRide 2021!

Technisch partner voor HomeRide

Profile 'de Fietsspecialist' is ook in 2021 de technisch partner van HomeRide. Daarmee worden de fietsers onderweg ondersteund door de mobiele fietsenservice. Lekke band, kapotte derailleur of afgebroken zadelpen? Geen probleem. De specialisten van Profile lossen het voor u op! Er zijn diverse checkpoints langs de route. Wij informeren u daarover zodra wij de exacte checkpoints weten.
 
Wilt u ook alvast de sfeer proeven? Bekijk dan onze video hieronder!