HomeRide Nederland

Profile 'de Fietsspecialist' was in 2019 weer technisch partner van HomeRide

Wat doet het Ronald McDonald Kinderfonds Nederland?

Het Ronald McDonald Kinderfonds wil, samen met de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen in het land, ervoor zorgen dat families met een ziek of zorgintensief kind optimaal voor hun kind kunnen zorgen en dicht bij elkaar kunnen zijn. Daarom bieden zij gezinnen met een ziek of zorgintensief kind een warm en gastvrij verblijf in logeerhuizen bij ziekenhuizen, huiskamers in de ziekenhuizen en vakantiehuizen. Wilt u meer weten? Bekijk dan de website van het Ronald McDonald Kinderfonds.

 

Wat is HomeRide?

HomeRide is een uniek fietsevenement. Deelnemers fietsen, dag en nacht, door weer en wind, met zelfgekozen teams 500 km in 24 uur. Daarbij laten zij zich sponsoren voor de Ronald McDonald kinderhuizen. Zo zorgen we er samen voor dat families dicht bij elkaar kunnen zijn en zijn mama en papa altijd in de buurt voor een kus, een knuffel of een verhaaltje voor het slapengaan. Mariska vertelt: 'Toen mijn dochter Britt een trap van een paard kreeg, veranderde haar leven voorgoed. Ze lag drie maanden in coma en hield er een zwaar hersentrauma aan over. Voor Britt was het een feestje als ze even met mij of opa en oma naar het Huis mocht en lekker kon doen waar ze zin in had.' De HomeRide 2019 heeft maar liefst 1.419.212 euro opgebracht voor gezinnen als die van Britt!

 

Wat doet Profile 'de Fietsspecialist' voor HomeRide?

Profile 'de Fietsspecialist' was ook in 2019 de technisch partner van HomeRide. Daarmee worden de fietsers onderweg ondersteund door de mobiele fietsenservice. Lekke band, kapotte derailleur of afgebroken zadelpen? Geen probleem. De specialisten van Profile lossen het voor u op!

Er zijn diverse checkpoints langs de route: 

- Profile Ouwerling, Huissen
- Profile Wigger, Harderwijk

 

Wilt u ook de sfeer proeven? Bekijk dan de video hieronder!