Waardering service: 9
Thuisbezorgd in NL en BE
Meer dan 100 winkels
Jouw winkel:

Tips tegen fietsdiefstal

Ons land heeft inmiddels de grens overschreden van een miljoen elektrische fietsen. De meeste mensen denken bij elektrisch rijden vaak aan oudere mensen. Echter, dat is verleden tijd. Steeds meer jonge mensen gaan ook elektrisch fietsen. Wij als grote handelaar in elektrische fietsen vinden dat bij elke klant een perfect passende fiets te vinden is.

Wij geloven in een goed advies. Het kost even tijd maar dan weten we ook precies welke fiets bij jou past. We willen je goed opmeten om blessures te voorkomen en om de juiste fietshouding te creëren. We willen weten waarvoor en hoe je jouw nieuwe fiets gaat gebruiken zodat we jou optimaal kunnen adviseren. In onze collectie vind je uitsluitend kwalitatief goede merken als GazelleBatavusDutch IDSpartaKoga.

Tip: Jaarlijks worden er in Nederland zo'n 900.000 fietsen gestolen. Om tegen deze diefstallen een vuist te kunnen maken is er door de politie een analyse gemaakt. Uit deze analyse is gebleken dat het merendeel van de gestolen fietsen geen 2e kettingslot of beugelslot had. Wij adviseren dan ook om altijd een 2e kettingslot of beugelslot te gebruiken om je fiets extra goed te beschermen tegen diefstal.

Wil je de kans verkleinen dat jouw fiets gestolen wordt? Dan is het raadzaam om altijd een extra slot bij je te hebben om jouw fiets mee vast te zetten. Het is verstandig om je fiets met dit extra slot vast te zetten aan een vast object. Denk hierbij aan een lantaarnpaal, boom of hek. Dit maakt de drempel voor een dief een stuk hoger. Hoe meer moeite de dief moet doen om jouw fiets te stelen, hoe eerder hij aan jouw fiets voorbij gaat.

Heb je nog geen extra fietsslot? Kom dan snel naar één van onze winkels of kijk in onze webshop naar een:

kettingslot

Kabelslot

Insteekketting