Bezorgen en retourneren

Bezorgen

Afleveradres

Het is mogelijk uw bestelling in Nederland of België te laten leveren. U kunt ervoor kiezen om uw bestelling thuis te laten bezorgen of zonder extra kosten af te halen in de winkel. Dit kunt u aangeven tijdens het bestelproces. Tweedehands fietsen worden door de transporteur van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur bezorgd.

Bij thuisbezorgen kunt u ook een ander afleveradres invullen. Wanneer u ervoor kiest om een bestelling op uw werk af te laten leveren, zorg dan dat de naam van het bedrijf duidelijk wordt vermeld.

Verzendkosten

- Alle bestellingen altijd zonder extra kosten af te halen bij uw Profile 'de Fietsspecialist' winkel
- Voor alle fietsen geldt voor thuisbezorging een transporttarief van € 29,95.
- LET OP: Voor bezorging op een van de Waddeneilanden zijn wij genoodzaakt een toeslag te rekenen van € 55,-
- Voor thuisbezorging van overige artikelen onder de € 50,- zijn de verzendkosten € 4,95 binnen Nederland en € 6,95 naar België.
- Gratis verzending voor alle overige producten vanaf € 50,-.

Levertijd

Thuisbezorgen

Wanneer u hebt gekozen voor thuisbezorgen dan wordt uw bestelling door DHL thuisbezorgd. De levertijd is 1 tot maximaal 3 werkdagen voor onderdelen en accessoires. In enkele gevallen kan het 5 werkdagen duren. De bestelling wordt maximaal 2 keer aangeboden. Indien blijkt dat de bestelling na 2 pogingen niet kan worden afgeleverd op het afleveradres, dan wordt het pakket indien mogelijk bij de naaste buren afgeleverd. In een dergelijk geval wordt hiervan in de brievenbus van de geadresseerde een schriftelijke mededeling achtergelaten. Bij uitreiking aan buren zal het vervoer en de verantwoordelijkheid van DHL onder de vervoersovereenkomst zijn geëindigd. Als uitreiking aan één van de naaste buren evenmin mogelijk blijkt dan wordt in de brievenbus van de geadresseerde een schriftelijke mededeling achtergelaten, waarop is aangegeven op welke wijze en binnen welke termijn de geadresseerde zich in het bezit van de bestelling kan stellen.

- Nieuwe fietsen: de leverdatum van uw nieuwe fiets wordt in overleg met u afgesproken. In dat geval zal de desbetreffende winkel contact met u opnemen om een dag te plannen voor levering.
- Tweedehands fietsen worden door de transporteur van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur bezorgd.
- Fietsonderdelen en fietsaccessoiers worden in Nederland en België geleverd tijdens werkdagen en op zaterdag. Op feestdagen wordt niet geleverd.

Afhalen in de winkel

- Nieuwe fietsen: in de meeste gevallen binnen 1-7 werkdagen af te halen.
- Tweedehands fietsen: direct af te halen in de desbetreffende winkel
- Fietsonderdelen en fietsaccessoires: binnen 1-3 werkdagen in de winkel aanwezig. Mocht dit onverhoopt langer duren, dan wordt u hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte gebracht door een medewerker.


Retouren

Zichttermijn

Bij Profile 'de Fietsspecialist' heeft u een wettelijke zichttermijn van 14 kalenderdagen waarbinnen u het product kunt retourneren. Deze 14 dagen gaan in ná levering van het product. U kunt alleen producten terugsturen die onbeschadigd zijn en zich, indien redelijkerwijs mogelijk, compleet in de originele verpakking bevinden. Producten mogen tot op zekere hoogte beoordeeld en geprobeerd worden. 

Retouren

Wilt u het product toch retourneren? Dowload dan ons retourformulier en vergeet bij de retourzending niet de originele pakbon bij te sluiten. Retourzending gebeurt op eigen risico en voor eigen rekening. In het geval wij geen zelfde of vervangend product beschikbaar hebben, krijgt u het gehele aankoopbedrag binnen 7 dagen teruggestort via de betaalmethode waarvan tijdens de bestelling gebruik is gemaakt. Omruilen voor een ander product kan alleen in de winkel.

Retour tweedehands fiets

Wanneer u niet tevreden bent over de aankoop van uw tweedehands fiets kunt u dit het beste melden bij onze klantenservice. Dit kan zowel per e-mail (klantenservice@profiledefietsspecialist.nl) of per telefoon ( 033-4545945 ). Wilt u een tweedehands fiets terugsturen? Dat kan binnen 14 dagen na aankoop. Dowload dan ons retourformulier en vergeet bij de retourzending niet de originele pakbon bij te sluiten. 

Vermeld hierbij de volgende gegevens:

• Uw gegevens;
• Bestelnummer (deze kun je vinden in de e-mail met de orderinformatie);
• Aantal;
• De reden van retour.

Retourkosten tweedehands fiets

Heeft u een tweedehands fiets voor retour aangemeld? Dan krijgt u de aankoopwaarde en (indien van toepassing) de verzendkosten voor het versturen van de fiets terug. De kosten voor het retourneren van uw fiets worden niet in rekening gebracht.

Terugbetaling

Na ontbinding, of retournering van de order, krijgt u het aankoopbedrag, inclusief uw verzendkosten, binnen 7 tot 14 werkdagen teruggestort via de betaalmethode waarvan tijdens de bestelling gebruik is gemaakt. Eventuele retourkosten van onderdelen of accessoires via de post zijn voor eigen rekening. In de bij aankoop gekozen winkel kunt u het item kosteloos retourneren.

Betalingsverkeer verloopt via Dynamo Retail B.V.

Dynamo Retail B.V.

Spaceshuttle 22
3824 ML Amersfoort

KvK Amersfoort: 20069573
BTW: NL006773072B01
IBAN: NL56INGB0662812913
BIC: INGBNL2A