Bestellen & betalen


Bestellen

U kunt bij Profile ‘de Fietsspecialist’ nieuwe fietsen, tweedehands fietsen, kleding, fitnessapparaten, fietsonderdelen en fietsaccessoires bestellen. 

Tweedehands fietsen
Op deze website staan gebruikte fietsen waarbij de verkoopprijs in overeenstemming is met de staat van de fiets. Over de prijs kunt u niet onderhandelen. U bestelt de tweedehands fiets bij de winkel die vermeld staat bij de fiets.
Beschikbaarheid: Elke avond wordt de voorraad automatisch gecheckt. Het kan voorkomen dat een fiets net via de winkel verkocht is en nog niet uit de online voorraad is gehaald. Is de fiets van uw keuze onverhoopt toch niet meer beschikbaar? Dan krijgt u van ons bericht en krijgt u uw geld terug. U kunt er ook voor kiezen om een andere fiets uit te zoeken. Tweedehands fietsen worden door de transporteur van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur bezorgd.

Heeft u al een account?
Als u al een account heeft bij ons zijn al uw gegevens al geregistreerd en kunt u direct doorgaan met betalen.

Geen account? Geen probleem!
Heeft u nog geen account, dan moet u alle gegevens nog invullen. Tijdens het invullen kunt u aangeven of u een account wilt aanmaken. Hiervoor dient u alleen nog een wachtwoord te kiezen. Daarna kunt u direct doorgaan met betalen.

Kies een winkel bij online bestellingen

Bij een online bestelling dient u een winkel te kiezen, zowel bij afhalen in de winkel als bij thuisbezorgen. De gekozen is uw servicepunt voor vragen, retouren en garantie.

Betalen

Betaaltermijn
Zowel bij thuisbezorgen als bij afhalen in de winkel dient u uw bestelling vooraf te betalen. Dit doet u aan het einde van het bestelproces. Het is niet mogelijk om te betalen bij het afhalen in de winkel.

Betaalmethoden
U kunt op zes manieren betalen in de webshop. De meeste klanten betalen via iDEAL of Bancontact. Het is ook mogelijk om te betalen met uw creditcard (Visa of Mastercard). Bent u zo'n geluksvogel met een Profile Cadeaupas of de Sport & Fit Giftcard? Dan kunt u die ook inleveren via de webshop.

Creditcard
Als u kiest voor betalen met creditcard selecteert u Visa of MasterCard. Vervolgens kunt u uw creditcardnummer en de vervaldatum invullen. Let er op dat u exact de naam overneemt zoals die op de kaart vermeld staat. Uw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat u direct weet of de betaling wel of niet wordt goedgekeurd. De belasting van de creditcard zal pas na levering van uw bestelling plaatsvinden.

iDEAL
Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Nadat uw de bank hebt geselecteerd, wordt u doorgeleid naar de site van uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door de bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat uw bestelling is betaald.

Binnenkort ook mogelijk
VVV cadeaupas

De transacties die worden verricht bij www.profiledefietsspecialist.nl worden verzorgd door de betaaldienstenleverancier Multisafepay (www.multisafepay.com). Alle informatie die wordt uitgewisseld voor de uitvoering van de betaling, wordt gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens kunnen niet worden opgespoord, onderschept of gebruikt door derden. Ze worden ook niet bewaard in onze computersystemen.

Betalingsverkeer verloopt via Dynamo Retail B.V.

Dynamo Retail B.V.

Spaceshuttle 22
3824 ML Amersfoort

KvK Amersfoort: 20069573
BTW: NL006773072B01
IBAN: NL56INGB0662812913
BIC: INGBNL2A

Zodra de betaling ontvangen is, ontvangt u een bestelbevestiging per e-mail.

Bescherming van uw gegevens

Uw gegevens worden alleen gebruikt om de bestellingen goed af te kunnen handelen, of om uw vragen te kunnen beantwoorden. Deze vertrouwelijk informatie wordt niet aan derden verstrekt. Meer informatie vindt u in onze privacy policy.