Adverteren

Adverteren op de site van Profile 'de Fietsspecialist'

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn om te adverteren op onze site? Of wilt u informeren naar de mogelijkheden voor joint promotions? Neem dan contact op met onze marketing afdeling via marketing@dynamoretailgroup.com. Wij prefereren dergelijke aanvragen per email te ontvangen.

Sponsoring

Profile Nederland heeft ervoor gekozen om de HomeRide te ondersteunen. Voor overige doelen is helaas geen budget voor sponsoring meer beschikbaar.

Profile cadeaupas

Voor een actie die u voor uw eigen bedrijf wilt voeren, is het mogelijk om Profile cadeaupassen aan te schaffen. Het tegoed is bij alle Profile "de Fietsspecialist" winkels en online te besteden.

Bedrijsfietsenplan

Profile "de Fietsspecialist" heeft veel ervaring met het introduceren en begeleiden van bedrijfsfietsenplannen binnen bedrijven. Met onze professionele ondersteuning verloopt ook de administratieve afhandeling erg soepel. Wij meten uw werknemers een perfect passende fiets aan. Daarbij kunnen zij kiezen uit ons uitgebreide assortiment A-merkfietsen; de oude fiets kunnen zij bij ons inruilen. Uiteraard beschikken we ook over een moderne werkplaats waar we onderhoudsbeurten en reparaties professioneel uitvoeren. Er zijn diverse mogelijkheden voor het leasen of huren van een fiets. Neem contact hiervoor op met een Bike Totaal winkel.