Home
Ad schoolfietstest

AD schoolfietstest 2023

De beste (elektrische) schoolfietsen uit de AD schoolfietstest

Naar de les in het donker, door de regen en de wind. Een goede fiets is onmisbaar, zeker voor de dagelijkse ritjes naar school. Op zoek naar een nieuwe (elektrische) schoolfiets voor je tiener? Bekijk én bestel de beste (elektrische) schoolfietsen volgens de AD schoolfietstest.

Bij elke fiets krijg je gratis de Profile Servicepas met een servicepakket naar keuze. Bij elektrische fietsen kan je hier vrijwel altijd het 5 jaar garantiepakket* aan koppelen. Dat is pas onbezorgd naar school fietsen!

Lees meer
14 van 14 resultaten
Sorteren op

AD schoolfietstest 2023

Jaarlijks test het Algemeen Dagblad in samenwerking met fietstest.nl de beste (elektrische) fietsen voor scholieren. Het gaat om de nieuwste modellen in de categorieën: elektrische transport-schoolfietsenelektrische woon-schoolfietsen, en niet-elektrische woon-schoolfietsen. Het onafhankelijke testpanel bestond uit 35 scholieren die 30 modellen van 20 merken op de proef stelden. Het testpanel schreef 207 reviews en gaf een gemiddeld eindcijfer van een 8,0. Het hoogst scorende model krijgt het keurmerk Best Getest; Beste Koop heet de fiets met volgens de testers de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Meer informatie over de AD Schoolfietstest is te vinden op fietstest.nl.

(Elektrische) schoolfiets kopen

Wil je een (elektrische) schoolfiets kopen? Dan zit je bij Profile ‘de Fietsspecialist’ helemaal goed. Bij elke fiets krijg je gratis de Profile Servicepas met een servicepakket naar keuze. Bij elektrische fietsen kan je hier vrijwel altijd het 5 jaar garantiepakket* aan koppelen. Dat is pas onbezorgd naar school fietsen!

Onderhoud of reparatie of een servicebeurt nodig? Ook dan kun je gewoon terecht in de winkel. Met reparatie in 100 winkels ben je zo weer op pad.

Eerst uitproberen? Plan een vrijblijvende proefrit

We snappen dat je een nieuwe (elektrische) schoolfiets eerst wil uitproberen. Dat kan! Kies één van de bovenstaande modellen en plan een vrijblijvende proefrit bij een winkel bij jou in de buurt. Zo geregeld. En met meer dan 100 winkels zit er altijd wel een bij jou om de hoek.