Home
Acties
Woon werk

Topselectie woon-werk

Naar je werk ga je gewoon op de fiets

De hop-langs-de-file fiets of toch de zeg-de-auto-gedag fiets? Met de topselectie woon-werk fietsen ben je altijd op tijd op het werk én weer thuis. Geselecteerd op hun comfort, design én kracht weten deze e-bikes elk viaduct, heuvel en de ergste tegenwind met gemak te trotseren. En met geïntegreerde verlichting rijd je altijd veilig. Pijn aan je schouder van die zware laptoptas? Combineer je lekker-fris-beginnen fiets met een bijpassende fietstas voor de meest zorgeloze ritjes naar werk.

Fietsen naar het werk doe je niet voor even, maar jarenlang! Daarom krijg je bij alle woon-werk fietsen gratis de Profile Servicepas voor service en onderhoud bij jou om de hoek. Een fiets boven de 2000,- op het oog? Dan krijg je gratis het 5 jaar garantiepakket. Dat is jarenlang onbezorgd naar kantoor!

Lees meer
17 van 17 resultaten
Sorteren op

Waaruit bestaat de topselectie woon-werk fietsen?

We horen je denken: wat maakt de topselectie woon-werk fietsen nu de topselectie? Alle elektrische fietsen in deze selectie voldoen aan een aantal belangrijke kenmerken: ze zijn gemaakt voor comfort, zodat jij met het grootste gemak én plezier naar je werk fietst. Ze zijn gemaakt met een oog voor design, op déze fietsen wil je zeker gezien worden op kantoor. En ze zijn ook nog eens hartstikke krachtig. Met tegenwind, bruggen en viaducten is fietsen naar het werk niet altijd een pretje. En wat dacht je van die zware laptoptas? Met de topselectie woon-werk fietsen trotseer je met gemak alles wat op je pad komt!

De topselectie woon-werk fietsen is zorgvuldig geselecteerd en bevat fietsen van de volgende A-merken:

Waarom met een elektrische fiets naar het werk?

Je vraagt je misschien af: waarom zou je met een elektrische fiets naar werk gaan? Fietsen naar het werk is niet alleen hartstikke gezond, het maakt je ook gelukkiger. Zo geven we je hier 7 redenen om met de fiets naar werk te gaan.

Een elektrische fiets maakt dit ritje nét wat comfortabeler en gemakkelijker dan een gewone fiets. Met de ondersteuning van een e-bike kom je niet alleen meer uitgerust op werk maar weet je ook die viaducten en die vervelende tegenwind de baas te blijven. Daarnaast bespaar je tijd door met een elektrische fiets naar kantoor te gaan: je bent sneller op je bestemming dan op een gewone fiets.

Vind je het aantal kilometers naar werk te ver, en ga je daarom met de auto? Met een gewone fiets kun je tot 15 kilometer prima afleggen. Maar met een e-bike fiets je gemakkelijk 20 tot 30 kilometer naar kantoor. En als dat je nog niet wist te overtuigen: met een e-bike sta je nooit. meer. in. de. file.

Hoeveel kilometer kan ik fietsen met de woon-werk fietsen?

Op de product pagina van elke woon-werk e-bike kun je de actieradius vinden. De actieradius van een elektrische fiets hangt af van het aantal Wattuur (Wh) van de bijgeleverde accu. Dit is bijvoorbeeld een 300 Wh, 400 Wh of zelfs 500 Wh accu. De actieradius van een accu is normaal gesproken ongeveer 26 kilometer per 100 Wh. De precieze actieradius wordt bepaald door verschillende factoren. Denk aan de aanwezigheid van heuvels, het weer (tegenwind, temperatuur), het gewicht van jou én je werktas en de kwaliteit van het wegdek.

Meer weten over de actieradius van een e-bike? Lees de blog over actieradius.

Woon-werk fietsen met 5 jaar garantie

Fietsen naar het werk doe je niet voor even, maar jarenlang! Daarom krijg je bij alle elektrische fietsen boven de 2000,- gratis het 5 jaar garantiepakket. Dat betekent 5 jaar lang garantie op je hele fiets! Of het nou gaat om de accu of de motor, met reparatie en vervanging zit je zo weer op de fiets naar werk. En met 100 winkels is service en onderhoud nooit te ver weg.

Service en onderhoud wanneer het jou uitkomt

En wat dacht je van service en onderhoud om de hoek? Bij aankoop van elke fiets krijg je gratis de Profile Servicepas. Zo word je automatisch uitgenodigd voor je servicebeurten, die je ook nog eens zelf online kunt inplannen. Wel zo gemakkelijk! En met 100 winkels zit er altijd wel één bij jou in de buurt. Dat is service en onderhoud op - je raadt het al - fiets- (of soms zelfs loop-)afstand! Zo gaat je elke-dag-bewegen fiets nog jaren mee.

Welke woon-werk fiets moet ik kopen?

We snappen als je er nog niet helemaal uit bent. Bij het kopen van een elektrische fiets komt veel kijken. Daarom helpen we je graag op weg. Weten waar je precies op moet letten bij de aankoop van een e-bike? Bekijk de e-bike aankoopgids. Laat je je liever in de winkel adviseren? Kom langs de Profile winkel bij jou in de buurt. Maak een proefrit, en stap binnenkort al op je nieuwe e-bike naar werk. Ben je er al uit? Bestel je nieuwe woon-werk elektrische fiets eenvoudig online. Haal 'm gratis op in de winkel bij jou in de buurt, of laat 'm gratis thuisbezorgen. Altijd 100% rijklaar. Zo stap je direct op.

Testrit maken op een woon-werk fiets?

Wil je je nieuwe elektrische fiets eerst uitproberen? Dat kan! Klik op één van de woon-werk e-bikes en plan een proefrit bij de Profile 'de Fietsspecialist' winkel bij jou in de buurt. Test met gemak de e-bikes die bij jouw wensen en behoeften passen en laat je adviseren door de specialist.