Homeride 2018

Profile technisch partner van HomeRide 2018

Wat is HomeRide

HomeRide is een uniek wielerevenement dat dit jaar voor de 8e keer plaatsvindt. Tachtig teams fietsen in estafettevorm 500 kilometer in 24 uur om geld in te zamelen voor de Ronald McDonald Huizen. De tocht gaat van Utrecht naar Utrecht en heeft de vorm van een hart dat langs 10 Ronald McDonald Huizen gaat.

Technische ondersteuning door Profile

Ook dit jaar bieden wij met Profile 'de Fietsspecialist' weer technische ondersteuning op diverse checkpoints langs de route. Denk er wel aan zelf een reserveband en wellicht wat spaken mee te nemen, zodat u zeker weet dat de juiste spullen mee zijn.

Profile de Klokpoort, Leiden
Profile van der Plank, Delft
Profile Romijnders, Beneden Leeuwen
Profile Ouwerling, Huissen
Profile Hafkamp, Twello (mobiele ondersteuning)

We zijn er trots op dat we dit goede doel kunnen ondersteunen door medewerking van deze ondernemers.

Bekijk onze compilatievideo van de HomeRide 2017!Gratis fietscheck bij Profile

Deelnemers kunnen voor het evenement ook terecht bij Profile 'de Fietsspecialist' voor een gratis fietscheck. Zo weten zij zeker dat hun materiaal in orde is en dat zij tijdens de tocht niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Mocht dit toch gebeuren, dan worden ze bij enkele checkpoints door de Profile monteurs weer op weg geholpen.

Ronald McDonald Huizen

HomeRiders leggen een grote afstand af om de afstand tussen zieke kinderen en hun ouders te verkleinen. Door een team te sponsoren draag je er aan bij dat de Ronald McDonald Huizen families samen kunnen laten zijn op het moment dat ze elkaar het hardste nodig hebben: als hun kind ziek is. Je helpt niet alleen de kinderen en hun ouders, je steekt ook een hart onder de riem van de ruim 1.800 vrijwilligers die ervoor zorgen dat de Ronald McDonald Huizen 365 dagen per jaar een warme en gastvrije plek zijn voor ouders en broertjes en zusjes: 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Doneer aan HomeRide