Homeride 2019; Profile technisch partner van HomeRide 2019

Ondertitel

Wat is HomeRide

HomeRide is een uniek wielerevenement dat dit jaar voor de 8e keer heeft plaats gevonden. Tachtig teams fietsten in estafettevorm 500 kilometer in 24 uur om geld in te zamelen voor de Ronald McDonald Huizen. De tocht ging van Utrecht naar Utrecht en heeft de vorm van een hart dat langs 10 Ronald McDonald Huizen ging.

Technische ondersteuning door Profile

Ook dit jaar heeft Profile 'de Fietsspecialist' weer technische ondersteuning geboden op diverse checkpoints langs de route.

Profile de Klokpoort, Leiden
Profile van der Plank, Delft
Profile Romijnders, Beneden Leeuwen
Profile Ouwerling, Huissen
Profile Hafkamp, Twello (mobiele ondersteuning)

We zijn er trots op dat we dit goede doel kunnen ondersteunen door medewerking van deze ondernemers.

Bekijk onze compilatievideo van de HomeRide 2017!

 

Ronald McDonald Huizen

HomeRiders leggen een grote afstand af om de afstand tussen zieke kinderen en hun ouders te verkleinen. Door een team te sponsoren draag je er aan bij dat de Ronald McDonald Huizen families samen kunnen laten zijn op het moment dat ze elkaar het hardste nodig hebben: als hun kind ziek is. Je helpt niet alleen de kinderen en hun ouders, je steekt ook een hart onder de riem van de ruim 1.800 vrijwilligers die ervoor zorgen dat de Ronald McDonald Huizen 365 dagen per jaar een warme en gastvrije plek zijn voor ouders en broertjes en zusjes: 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Doneer aan HomeRide