Cortina U4 transportfiets; dé schoolfiets voor jou

Ben je op zoek naar een nieuwe fiets voor komend schooljaar? Kies de stoere en praktische Cortina U4. Direct leverbaar, dus je fietst voordat je het weet al op je nieuwe fiets naar school!
We snappen dat je je nieuwe fiets eerst wilt proberen. Wij hebben hem in meer dan 100 winkels klaarstaan voor een vrijblijvende proefrit. Je vraagt de proefrit gemakkelijk op de productpagina.


De ideale schoolfiets

Ben je op zoek naar een handige transportfiets om naar school te fietsen? Dan is de Cortina U4 zeker iets voor jou. De populaire U4 is voorzien van een handig transportrek voor je school- of sporttas en met de 3 versnellingen kom je zonder moeite op school.

Je kunt de fiets makkelijk uitbreiden met handige accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een krat voor op het transportrek of handige tassen voor de bagagedrager.

Natuurlijk is de U4 niet alleen geschikt om mee naar school te fietsen. Je pakt hem ook gemakkelijk naar de stad, je vrienden of het strand. 

Bekijk de U4 dames

Robuust en duurzaam

De Cortina U4 is gemaakt op basis van een stevig aluminium frame. Door het gebruik van robuuste buizen en brede banden heeft de fiets niet alleen een stoere uitstraling maar ligt deze ook stabiel op de weg.

Omdat de transportfiets is voorzien van een dubbele standaard en een handig stuurslot zal deze niet zo snel omvallen, zelfs niet als jij je zware schooltas op het bagagerek hebt staan.

Met de Cortina U4 fiets je altijd veilig. De fiets is standaard voorzien van verlichting, een bel en beschikt over comfortabele anti-lekbanden. En die banden zijn ook nog eens geschikt voor alle weertypen.

Bekijk de U4 heren

Kom jij hem proberen?

Omdat de Cortina U4 zo'n populaire fiets is hebben wij er extra veel gereserveerd. Wil je de fiets eerst proberen? Kom dan een proefrit maken. Klik hieronder op de fiets die jouw voorkeur heeft en plan een proefrit in, bijna iedere Profile 'de fietsspecialist' winkel heeft er één staan. Nadat jij hebt ervaren hoe comfortabel de U4 fietst kan onze specialist je alles vertellen over de fiets en de bijpassende accessoires. Hadden we al verteld dat je al binnen 10 dagen op je eigen Cortina U4 zit?

Kies jouw Cortina U4 of een handige accessoire