Home
Acties
Cortina e common

Cortina E-Common

E-Common (Bosch) & E-Common Family (Bosch)

De zeer trendy E-Common en E-Common family zijn nu voorzien van een krachtige Bosch motor. Met de vernieuwde E-Common en E-Common Family weet je zeker dat je fit aankomt op jouw bestemming. Deze e-bikes zijn voorzien van een mooi frame die in verschillende opvallende kleuren beschikbaar zijn. De dragers op de fietsen zijn uitgerust met het Atran Velo System (AVS). Een mand op je fiets klikken? Kinderspel met dit gebruiksvriendelijke systeem.

  
Nu met krachtige Bosch middenmotor

 Mand, tas of kinderzitje? Easy bevestigen met handig kliksysteem

De hele stad door: tot 85 km op één accu

Lees meer
7 van 7 resultaten
Sorteren op

Cortina E-Common & E-Common Family: dé fietsen voor in de stad

De Cortina E-Common en E-Common Family is dé perfecte partner voor in de stad. Neem met gemak al je spullen, je boodschappen en je kinderen mee op pad. Het bagagedrager-systeem is zeer gebruiksvriendelijk en hiermee klik je gemakkelijk een mand, tas of kinderzitje vast.

Bekijk hier het assortiment aan manden & krattenfietstassen en fietskinderzitjes

Nu uitgerust met een krachtige Bosch middenmotor

De Cortina E-Common en E-Common Family zijn nu uitgerust met een krachtige Bosch middenmotor. Hiermee ervaar je een ongekende soepele rijervaring door de stad en bereik je zonder enige inspanning je bestemming. Het leven is al zwaar genoeg, met de E-Common modellen hoef je je geen zorgen te maken over vermoeidheid. Je doorkruist met gemak de stad. Met 7 of 8 versnellingen schakel je soepel en ben je zo weg als het stoplicht op groen springt. De motor bevindt zich op een positie die zorgt voor stabiliteit tijdens het fietsen op de weg en het fietspad. En met de betrouwbaarheid van een Bosch motor weet je zeker dat je goed zit.

De E-Common is ook geschikt als schoolfiets. In de AD schoolfietstest 2023 scoorde de Cortina E-Common een 7,7 onder het testpanel. Neem met gemak die zware schooltas mee en overwin weer, wind en viaducten tijdens je dagelijkse ritje naar de les.

Tot 85 kilometer op één accu

Met de E-Common en E-Common Family van Cortina hoef je je geen zorgen te maken over het aantal kilometers. Zo fiets je tot wel 85 kilometer op één accu lading! Doorkruis met gemak de stad, fiets langs het tuincentrum en eindig je rit met een bezoekje aan de familie. Met de E-Common modellen fiets je de hele week onbezorgd rond. Meer over de actieradius van een e-bike? Lees de blog over actieradius.

Inclusief 5 jaar garantie

Als je nu een E-Common of E-Common Family koopt, krijg je het 5 jaar garantiepakket* er gratis bij. Dat betekent 5 jaar garantie op je nieuwe elektrische fiets! Of het nu gaat om de accu of de motor, met reparatie en vervanging stap je zo weer op de fiets. En met meer dan 100 winkels altijd bij jou in de buurt.

Probeer de Cortina E-Common en E-Common Family uit tijdens een proefrit!

Ben je nog niet helemaal zeker van je zaak? Dat is geen probleem! Kom nu een proefrit maken op de E-Common of E-Common Family bij een Profile winkel bij jou in de buurt. Met meer dan 100 winkels is er altijd wel één bij jou om de hoek. En met service en onderhoud bij jou in de buurt stap je zo weer op de fiets. Klik op je favoriete model en plan gelijk je proefrit.

Bij de aankoop van een elektrische fiets komt veel kijken. Weten waar je op moet, en kunt letten bij de aankoop van een nieuwe e-bike? Wij helpen je graag op weg. Bekijk de e-bike aankoopgids.