Home
Acties
Boodschappen

Topselectie boodschappen

Boodschappen doe je gewoon op de fiets

Ga je voor de alles-kan-mee fiets of toch de we-laten-de-auto staan fiets? Met de topselectie boodschappenfietsen worden die ritjes naar de super en de stad leuker dan ooit. Geselecteerd op hun comfort, stevigheid én vermogen om met gemak al je boodschappen mee te nemen zijn dit dé ideale fietsen voor je ritje naar de stad. Combineer je snel-nog-wat-halen fiets met een fietstas of bagagedrager voor nóg meer ruimte.

Fietsen naar de super of de stad doe je niet voor even, maar jarenlang! Daarom krijg je bij alle boodschappenfietsen gratis de Profile Servicepas voor service en onderhoud bij jou om de hoek. Ga je voor een boodschappenfiets boven de 2000,-? Dan krijg je het 5 jaar garantie pakket er gratis bij. Dat is jarenlang onbezorgd naar de winkel!

Lees meer
18 van 22 resultaten
Sorteren op

Waaruit bestaat de topselectie boodschappenfietsen?

Wat maakt de topselectie boodschappenfietsen nu de topselectie? Alle fietsen in deze selectie voldoen aan een aantal belangrijke kenmerken: ze zijn gemaakt voor comfort, zodat jij met het grootste gemak naar de winkel fietst. Ze zijn gemaakt om al je spullen moeiteloos mee te nemen: zo combineer je gemakkelijk je boodschappenfiets met een bagagedrager of fietstas. En ze zijn ook nog eens hartstikke robuust en stevig! Een pak melk, een net sinaasappels, een fles ijsthee, al dat gewicht neem je met gemak mee op deze fietsen.

De topselectie bestaat uit gewone fietsen én elektrische fietsen. Op zoek naar net dat extra steuntje in je rug? Dan is een elektrische boodschappenfiets de beste keuze voor jou.

De topselectie boodschappenfietsen is zorgvuldig geselecteerd en bevat fietsen van de volgende topmerken:

Wat is de actieradius van de elektrische boodschappenfietsen?

We horen je denken: hoe ver kan ik met één van de elektrische boodschappenfietsen? De super om de hoek mag dan dichtbij zijn, een tripje naar het tuincentrum of de sportclub kan een stukje verder zijn. Op de product pagina van elke boodschappenfiets kun je de actieradius vinden. De actieradius van een elektrische fiets hangt af van het aantal Wattuur (Wh) van de bijgeleverde accu. Dit is bijvoorbeeld 300 Wh, 400 Wh of zelfs 500 Wh accu. De actieradius van een accu is normaal gesproken ongeveer 26 kilometer per 100 Wh. De precieze actieradius wordt bepaald door verschillende factoren. Denk aan de aanwezigheid van heuvels, het weer (tegenwind), het gewicht van jou en je boodschappentas en de kwaliteit van het wegdek. Meer weten over de actieradius van een e-bike? Lees de blog over actieradius.

5 jaar garantie op je boodschappenfiets

Koop je een boodschappenfiets boven de 2000,-? Dan krijg je het 5 jaar garantiepakket er gratis bij. Dat betekent 5 jaar lang garantie op je hele fiets! Of het nou gaat om de accu of de motor, met reparatie en vervanging zit je zo weer op de fiets naar de stad. En met meer dan 100 winkels is service en onderhoud nooit te ver weg.

Service en onderhoud wanneer het jou uitkomt

En wat dacht je van service en onderhoud om de hoek? Bij aankoop van elke fiets krijg je gratis de Profile Servicepas. Zo word je automatisch uitgenodigd voor je volgende servicebeurt, die je ook nog eens zelf online kunt inplannen. Wel zo gemakkelijk! En met meer dan 100 winkels zit er altijd wel één bij jou in de buurt. Dat is service en onderhoud op - je raadt het al - fiets- (of soms zelfs loop-)afstand! Zo gaat je even-naar-de-markt fiets nog jaren mee.

Welke boodschappenfiets moet ik kopen?

We snappen als je er nog niet helemaal uit bent. Zeker bij de aankoop van een elektrische fiets komt er een hoop kijken. Daarom helpen we je graag op weg. Weten waar je op moet letten bij de aankoop van een e-bike? Bekijk de e-bike aankoopgids. Laat je je liever in de winkel adviseren? Kom langs de winkel bij jou in de buurt. Maak een proefrit, en ga binnenkort al op je nieuwe fiets naar de stad.

Ben je er al uit? Bestel je nieuwe boodschappenfiets eenvoudig online. Haal 'm gratis op in de winkel bij jou in de buurt, of laat 'm gratis thuisbezorgen. Altijd 100% rijklaar.

Proefrit maken op een boodschappenfiets?

Wil je je nieuwe boodschappenfiets eerst uitproberen? Dat kan! Klik op één van de boodschappenfietsen en plan je proefrit bij de Profile winkel bij jou in de buurt. Test met gemak de fietsen die bij jouw wensen en behoeften passen en laat je adviseren door de specialist.