Home
Acties
Bewegen

Topselectie bewegen

Lekker bewegen doe je gewoon op de fiets

We horen je denken: "waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan met de auto?"  Vergis je niet; lekker bewegen, boodschappen doen of de natuur in doe je het fijnste op je elektrische fiets! Het maakt je immers niet alleen gezonder en fitter, maar ook veel gelukkiger. Met de juiste tools en accessoires zoals fietstassen en -manden, en niet te vergeten de trapondersteuning van een sterke motor, word je nooit gelimiteerd om dezelfde bestemmingen te bereiken met de auto-laten-staan fiets - maar dan stukken voordeliger! Dus inderdaad, waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

Om de gezonde stap naar gelukkig bewegen makkelijker te maken, hebben we een speciale topselectie samengesteld. Onderstaande e-bikes brengen jou een verfrissend ritje rond of helpen je hoofd te juist op te frissen uit de vakantiemodus. Zo fiets je op je gemak naar je afspraak met de uit-de-vakantiemodus fiets en sta je sterk in je fietsschoenen met de goede-voornemens-eindelijk-waarmaken fiets. Even opladen? Geniet dan tijdens het reizen van de rustgevende buitenlucht op de lekker-de-natuur-in fiets en geef je dag een beweeglijke boost!

Lees meer
18 van 19 resultaten
Sorteren op

Waaruit bestaat de topselectie bewegen?

Wat maakt de topselectie bewegen de topselectie? Alle fietsen in deze selectie voldoen aan een aantal belangrijke kenmerken: ze zijn gemaakt voor comfort, zodat je met het grootste gemak dat mooie avondtochtje beweegt. Ze zijn gemaakt met het oog op veiligheid. Zo creëer je rust in je hoofd tijdens het bewegen - maar ook een gerust hart. Daarnaast zijn ze ook nog eens hartstikke stabiel, stevig én sterk! Al je sporttassen, fietstassen vol met boodschappen of je zware rugzak in je fietsmand: al dat gewicht neem je gemakkelijk en veilig mee op deze elektrische fietsen.

De topselectie bewegen is zorgvuldig geselecteerd en bestaat uit fietsen van de volgende A-merken:

Waarom met een elektrische fiets bewegen?

Waarom zou je met een elektrische fiets bewegen? Fietsen naar de supermarkt, de kinderboerderij of een rustig blokje om is niet alleen hartstikke gezond, het zorgt er ook voor dat je lichaam meer gelukshormonen aanmaakt. Een elektrische fiets maakt dat verfrissende ritje door de buitenlucht nét wat comfortabeler en gemakkelijker dan een gewone fiets. Met de ondersteuning van een e-bike kom je niet alleen meer uitgerust op je bestemming, maar zijn die viaducten en vervelende tegenwind geen punt onderweg. Daarnaast bespaar je tijd, én kun je verder fietsen dan met een gewone fiets. Met een gewone fiets kun je tot zo’n 15 kilometer prima afleggen. Met een e-bike fiets je gemakkelijk 20 tot 30 kilometer. Is jouw favoriete park wat verder weg? Dan is een e-bike een perfect alternatief voor een onnodige autorit.

Hoeveel kilometers kan ik bewegen met de elektrische bewegen-fietsen?

Hoeveel kilometer kun je fietsen met de topselectie bewegen-fietsen? Beweeg met gemak naar de stad, door het bos, naar de supermarkt en weer naar huis. Het kan allemaal! Met de topselectie bewegen-fietsen kun je als drukke duizendpoot genoeg kilometers maken om je dag door te komen - wel zo'n 145 kilometer op één accu. Op de product pagina van elke bewegen-fiets kun je de actieradius (de afstand in kilometers die je kan afleggen zonder opnieuw op te laden) vinden. De actieradius van een e-bike hangt af van het aantal Wattuur (Wh) van de bijgeleverde accu. Dit is bijvoorbeeld 300 Wh, 400 Wh of zelfs 500 Wh. De actieradius van een accu is normaal gesproken ongeveer 26 kilometer per 100 Wh. De precieze actieradius wordt bepaald door verschillende factoren, denk aan de aanwezigheid van heuvels, het weer (tegenwind en kou), je bagage en de kwaliteit van het wegdek. Zo fiets je bijvoorbeeld in de winter door de koudere temperaturen minder ver dan in de zomer. Meer weten over de actieradius van een e-bike? Lees de blog over actieradius.

5 jaar garantie op de topselectie bewegen

Geïnteresseerd in een bewegen-fiets uit de topselectie? Dan krijg je het 5 jaar garantiepakket er gratis bij. Dat betekent 5 jaar garantie op je hele fiets! Je wil natuurlijk dat de fietsrit naar je bestemming altijd goed zit. Of het nou gaat om de accu of de motor, met reparatie en vervanging bij jou om de hoek stap je elke dag zelfverzekerd op de fiets.

Service en onderhoud op alle bewegen-fietsen

En wat dacht je van service en onderhoud om de hoek? Bij aankoop van élke bewegen-fiets krijg je gratis de Profile Servicepas. Zo word je automatisch uitgenodigd voor je volgende servicebeurt, die je ook nog eens heel eenvoudig zelf online kunt inplannen. Wel zo makkelijk, én veilig! Tijdens de ritjes naar je afspraak wil je zeker zijn dat alles naar behoren werkt. Bij Profile 'de fietsspecialist' ben je verzekerd van de beste service en onderhoud. En met meer dan 90 winkels zit er altijd wel één bij jou in de buurt. Dat is service en onderhoud op – je raadt het al – fiets- (of soms zelfs loop-)afstand! Zo gaat de we-gaan-er-weer-tegenaan fiets nog jaren mee.

Een fiets van de topselectie eerst uitproberen?

Wil je één van de topselectie bewegen-fietsen eerst uitproberen? Dat kan! Klik op één van bovenstaande bewegen-fietsen en plan een proefrit bij de Profile 'de Fietsspecialist' winkel bij jou in de buurt. Helemaal gratis! Test met gemak de fietsen die bij jouw wensen past en laat je adviseren door de specialist.