Winkelmandje
0 product(en), € 0,00


 

2-daags arrangement met de Vacansoleil-DCM ploeg

Winnaars Profile ‘de Fietsspecialist’ BBB actie in de watten gelegd door het Vacansoleil-DCM Wielerteam.

In juni kon men bij Profile ‘de Fietsspecialist’ een prachtige prijs winnen. Wanneer een consument een product van BBB kocht in één van de Profile ‘de Fietsspecialist’ winkels, maakte zij kans op een 2-daags arrangement met de Vacansoleil-DCM ploeg tijdens de Tour de France. Op 17 juli was het zover, de vier winnaars vlogen naar Biarritz om allereerst een Mosselfeest bij te wonen samen met alle fietsers. Vervolgens kregen zij een diner en overnachting in Lourdes.

Winnaar Wietse (met pet) krijgt een handtekening.

De volgende ochtend werden de winnaars begeleid naar het Village Départ, waar de renners zich voorbereiden op de zware etappe van Pau naar Begnéres de Luchon. Toen volgde de activiteit waar het allemaal om ging, de winnaars hebben per bus de gehele fietsroute gereden en vervolgens de renners aangemoedigd.

Winnaares Ineke: “Toen kwamen de renners en aan de gezichten was duidelijk te zien dat het een loodzware etappe was.Luid hebben we ze aangemoedigd! En ze kwamen allemaal voorbij: Hoogerland, Boeckmans, Marcato, Valls, Wiggins, Evans, Froome, Nibali, Greipel, Sanchez, Kruijswijk, Tankink, Ten Dam, Gilbert, Sagan, van Garderen en nog veel meer. Geweldig om te zien, maar wat hadden de renners het zwaar en dan was het ook nog eens 38 graden.”

Na nog een overnachting werden de winnaars weer terug naar Nederland gevlogen. Profile ‘de Fietsspecialist’ feliciteert alle winnaars nogmaals met deze mooie prijs!