Profile de Fietsspecialist

Winkelmandje
0 product(en), € 0.00


Ouwerling

Profile 'de Fietsspecialist Ouwerling

 

Huissensedag 29 juli grootse fietshow!

Profile Ouwerling ‘de Fietsspecialist’ organiseert op 29 juli een opstap dag voor elektrische fietsen tijdens de Huissense dag

Van 11.00 – 17.00u uur staan wij voor u klaar om u geheel vrijblijvend te informeren en te adviseren over de nieuwste modellen en bijbehorende mogelijkheden. Zo is er bijvoorbeeld een nieuwe elektrische fiets met een onzichtbare maar tόch uitneembare accu, kunnen we u uitleg geven over de  actieradius en kunt u vrijblijvend een proefrit maken.

De elektrische fiets biedt u puur fietsgenot. Een ideale manier om u op een vlotte en comfortabele manier te verplaatsen tijdens een ontspannen fietstocht, makkelijk en snel vervoeren van kinderen of boodschappen, of om snel en filevrij naar het werk te fietsen. Voor iedereen heeft Profile Ouwerling ‘de Fietsspecialist’ een passende elektrische fiets! U heeft al een nieuwe elektrische fiets vanaf €1299,-

Tijdens deze uniek groots opgezette opstap dag zijn alle grote A-merken vertegenwoordigd Sparta, Gazelle, Batavus, Giant, Victoria en Altra.

Er zullen ruim 50 modellen gereed staan. Ervaar het gemak tijdens onze opstapdag en maak een vrijblijvende proefrit of een van onze E-bikes!

Graag tot ziens op het Aloysius plein

(tegenover oude Huissense Gemeente huis)

Van harte welkom bij Profile Ouwerling de fietsspecialist voor Lingewaard en omgeving

Op onze site vindt u naast een ruime collectie nieuwe en gebruikte fietsen informatie over accessoires en onderdelen, leuke filmpjes, het laatste fietsnieuws, acties en natuurlijk de webshop. Thuis veilig en gemakkelijk kopen met de vertrouwde service en kwaliteit.  Met de kennis en ervaring die wij de afgelopen 15 jaar hebben opgedaan, staan wij graag voor u klaar. Service en kwaliteit dat is waar wij voor staan. Onze specialiteit is de elektrische fiets, wij laten u graag kennis maken met onze bewust geselecteerde merken.

 

 

Social Media

Wilt u naast onze nieuwsbrief, nog sneller op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Volg ons dan op Twitter, like ons op Facebook of abbonneer u op ons Youtube kanaal zo bent u altijd op de hoogte van de laatste feiten en trends.

Twitter Facebook Youtube

Wij zijn Dealer van o.a.:

Fietsen:

Gazelle, Batavus, Altra, Avancer, Giant, Sparta, Bianchi, Koga, Cortina, Victoria, Falter, Alpina, Loekie, Puky, Dahon.

Onderdelen en accesoires:

Shimano, Bobike, Qibbel, GMG, Fastrider, Agu, Sigma Sports, Selle royal, Terry, San Marco, Schwalbe, Vredestein, Cyclon, Basil, New Looks, Smart, Terry, Sportsbalm, Maxim, BBB, Topeak, Cavello, Cordo, Pro-User, Movanext, Basta, AXA, Contec, Nalini, Rogelli, Santini, Ikzi, Marwi, Abus, Trelock, Continental, Campagnolo, Vittoria, Yepp, Garmin, Mio, Ortlieb, FSA, KMC, Steco, Widek.

Algemene Voorwaarden Profile Ouwerling geponeerd bij KvK 52.73.75.19