Winkelmandje
0 product(en), € 0,00


Egberts

Welkom bij Profile Egberts 'de Fietsspecialist'

 

 

Van 

Uw Kalkhoff dealer in Friesland!! 

Onze fietsenwinkel

Voor een eerlijk advies bij aankoop van een fiets of het laten uitvoeren van een reparatie, bent u bij Profile Egberts aan het juiste adres.

In onze showroom van 600 m² hebben wij een ruime keuze aan stadsfietsen, toerfietsen, ATB`s en uiteraard ook kinderfietsen.Wij zijn specialist in elektrische fietsen. Wij hebben een ruim assortiment in elektrische fietsen. Kalkhoff, Giant, RIH, Gazelle, Union en Sparta  zijn onze merken in E-BIKE'S. Voor een goede ATB of Racefiets kunnen wij u GIANT , SCOTT en CUBE aanbevelen. Voor de kleintjes hebben wij Loeki. Uiteraard bent U voor een mooie tweedehands fiets, ook bij Profile Egberts aan het juiste adres!

Verder vindt u bij Profile Egberts kleding van het merk Lawi, kinderzitjes van het merk Yepp en Qibbel, onderhoudsmiddelen van de merken Cyclon en Cordo, onderdelen van o.a. BBB, SRAM, Shimano. Wij nodigen u van harte uit om eens een kijkje in onze fietswinkel te nemen en voorzien u graag van uitleg over de diverse mogelijkheden op fietsgebied.

 

Als extra service hebben wij een gratis haal en breng service! Tevens hebben wij bij reparatie een leenfiets voor u beschikbaar!! En heeft u geen fiets, maar wilt u toch lekker even fietsen, bij ons kunt u ook terecht voor het huren van een fiets!