Winkelmandje
0 product(en), € 0.00


Welkom bij Profile Bleumink 'de Fietsspecialist'

Nieuw bij Profile Bleumink


Profile Bleumink Eibergen, De laagte 16


per 1 juli hebben wij Temmink Tweewielers overgenomen, en gaan wij daar verder als Profile Bleumink Eibergen. 

Wij zien u graag in onze nieuwe winkel. op dit moment wordt er hard aan gewerkt om de winkel om te turnen in de Profile Bleumink uitstraling.

officiele openingsdatum wordt zsm bekend gemaakt. ondertussen staan wij gewoon voor u klaar in de winkel. en proberen wij voor u zo minimaal mogelijk tot overlast te zorgen

 Tot ziens in ons nieuwe winkel en natuurlijk bent ook welkom in één van onze andere filialen.

Onze Winkels

Profile Bleumink is dé fietsspecialist van de achterhoek met een filiaal in Zutphen, Warnsveld, Vorden En Eibergen. In totaal bieden ze een winkeloppervlak van maar liefst 2500 m2.

In alle winkels kunt u bij ons terecht voor een breed assortiment in alle fietsgroepen. Niet alleen voor fietsen bent u bij Profile Bleumink aan het juiste adres, ook voor fietsaccessoires, fietskleding & fietsonderdelen kunt u bij ons terecht.

Naast de verkoop van fietsen bieden wij u ook een verhuurservice aan. Ons verhuurassortiment is erg divers, van elektrische fiets tot tandem. Kijk voor alle verhuurmogelijkheden onder het kopje fietsverhuur. Uiteraard ontbreekt een technische afdeling niet, onze goed opgeleide monteurs beschikken over een moderne werkplaats, de beste gereedschappen en specialistische kennis om uw fiets in topconditie te houden! Bent u opzoek naar een professionele en persoonlijke benadering, kom dan eens langs bij Profile Bleumink! Wij verwelkomen u graag in één van onze winkels!

 

Profile Bleumink Warnsveld

Filiaal Profile Bleumink Warnsveld op de dreiumme in warnsveld

Runneboom 14 7232CX

Winkel 1

Winkel 6

Winkel 2

Winkel 3

Winkel 4 

Winkel 5

  

Profile Bleumink Zutphen


winkel zutphen 1

Winkel zutphen 2

Winkel zutphen 3

winkel zutphen 4

winkel zutphen 5

winkel zutphen 6

 

Profile Bleumink Vorden

 

winkel vorden 1

 

winkel vorden 3

winkel vorden 4