Profile de Fietsspecialist Addens

Winkelmandje
0 product(en), € 0.00


Addens

Welkom bij Profile Addens

Profile Addens is dé fietsspeciaalzaak in het Groningse Stadskanaal

In onze winkel vind u een breed assortiment nieuwe fietsen. Van stadsfietsen tot sportieve fietsen en natuurlijk elektrische fietsen en kinderfietsen van merken zoals Gazelle, Batavus, Altra, Multicycle, Avancer,Cortina-Urban en Sparta. Daarnaas is er een grote keuze aan fietsaccessoires, tassen,etc. Bij ons staan klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel. U krijgt dan ook het juiste advies, service, reparaties en garantie.

Nooit meer een lekke band met de Ride-On

Ride-On is de nieuwste generatie bandensealant die alle bestaande producten ver overtreft! Ride-On® Tire Protection System ( "Ride-On TPS" ) is uniek in de wereld! Ride-On® TPS voorkomt lekke banden en tegelijkertijd worden uw banden uitgebalanceerd.

Er zijn vele “sealants” op de markt om lekke banden te voorkomen. Veelal goede producten maar allemaal worstelen ze met hetzelfde probleem: Onbalans! Wanneer zo’n product wordt toegepast in een band ontstaat er bij een snelheid van 80 tot 100 km per uur een onbalans. Het stuur gaat trillen en het wordt lastig om het voertuig fatsoenlijk op de weg te houden. Inovex Industries Inc. heeft daartoe het Ride-On® Tire Protection Systeem ontwikkeld. Jarenlange research ging daaraan vooraf en al sinds vele jaren wordt in de USA Ride-On® zeer succesvol toegepast.

Hoe werken de Ride-On® producten?
Ride-On® bevat de Nederlandse Twaron® vezels, zes keer sterker dan staal, die de binnenkant van uw banden optimaal beschermen. De formule vormt een beschermende coating aan de binnenkant van uw (binnen)banden. Deze beschermende “bandendichtmiddel-coating” is high tech ontwikkeld om lekke banden te voorkomen, maar vooral ook om op hydrodynamisch wijze de band / velg-combinatie uit te balanceren. Ride-On® werkt gedurende de hele levenscyclus van een band. Uw banden slijten aanzienlijk minder waardoor de levensduur van de band aanmerkelijk wordt verlengd, >25%. Dat komt omdat Ride-On® de temperatuur IN de band verlaagt, de bandenspanning op peil houd en de porositeit van de band aanpakt. Minder luchtverlies dus!

Bekijk onderstaande Ride-On Demonstratiefilmpjes.