Winkelmandje
0 product(en), € 0,00


Ben jij klaar voor om weer aan het werk te gaan?Ben jij klaar voor om weer aan het werk te gaan?

 

Naar het werk met Profile 'de Fietsspecialist'Je bent misschien nog lekker aan het genieten van je zomervakantie. Maar aan alles komt helaas een einde. Om toch nog te kunnen genieten van het mooie weer is naar het werk fietsen een goede optie. Niet alleen voor het weer maar ook voor de eventuele vakantiekilootjes er weer af te fietsen. Hier vindt je alles om weer lekker op de fiets naar het werk te gaan. Een comfortabele fiets is een absolute must have!

 

Wij, de fietsspecialist, hebben een brede collectie met geschikte fietsen voor het woon-werkverkeer. Een woon-werk fiets is een stevige maar zeker ook een comfortabele fiets die goed te gebruiken is voor het dagelijkse fietsverkeer. Voor mensen die door weer en wind naar het werk fietsen is het belangrijk dat de fiets ook wel tegen een stootje moet kunnen. Ook heb je diverse elektrische fietsen die uitstekend geschikt zijn voor het woon-werkverkeer. Juist voor de mensen die een langere afstand moeten afleggen om op het werk te komen.

Profile fietsverzekeringProfile Servicepas

Als je een fiets koopt bij Profile ‘de Fietsspecialist’, dan willen we dat je 100% tevreden bent en optimaal fietsplezier beleeft. Daarom krijg je gratis de Profile servicepas, met een service- en onderhoudtegoed tot maar liefst € 210,-. Het tegoed kun je besteden aan: service en onderhoud, zoals servicebeurten om je fiets in perfecte conditie te houden, een fietsmeting en de zadel-omruilgarantie.

Ontspannend fietsen begint met een goed zadel

Je zadel is één van de dingen die je zeker enige tijd wilt uitproberen. Er is namelijk niets vervelender dan tijdens je vakantie last te krijgen van zadelpijn. Door een verkeerd zadel worden zenuwen en pezen rondom de zitbotten belast. Dan kunnen deze afknellen en dat veroorzaakt zadelpijn.

Profile fietsverzekering

Fietsverzekering?

Van jouw nieuwe fiets wil je natuurlijk zo lang mogelijk genieten. Jaarlijks worden in Nederland ruim 700.000 fietsen gestolen. Helaas is fietsdiefstal niet geheel tegen te gaan. Maar je kunt je er wel goed op voorbereiden. Met de fietsverzekering van ENRA verzeker je jezelf drie of vijf jaar lang van onbezorgd fietsplezier. Je kunt zowel nieuwe als tweedehands fietsen goed verzekeren. Voor elektrische fietsen hebben ze een speciale E-bikeverzekering met extra gunstige premies en voorwaarden. ENRA heeft twee verzekeringspakketten: een diefstalverzekering en een uitgebreide cascoverzekering.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een nieuwe woon-werk fiets?

  • Let er op dat de fiets goede fietsverlichting heeft, zodat je duidelijk zichtbaar bent op de weg.
  • Zorg dat de fiets een ART goedgekeurd slot heeft zodat de fiets te verzekeren is tegen diefstal of casco.
  • Koop een fiets met een stevige bagagedrager of transportdrager voor het meenemen van je spullen.
  • Ga voor een onderhoudsarme fiets zodat je er na de aankoop weinig omkijken meer naar hebt.

Toch geen nieuwe fiets nodig?

Om ervoor te zorgen dat jouw fiets toch helemaal goed en veilig is, is het verstandig om jouw huidige fiets goed te laten controleren voordat je weer naar het werk fietst. Jouw Profile winkel zal de fiets op ongeveer 10 kritieke punten checken. Denk hierbij aan de remmen, de versnelling, de ketting etcetra.

Voordelen van het kopen bij Profile 'de Fietsspecialist':

    Voordelen van Profile 'de Fietsspecialist'
  • Goed en eerlijk advies.
  • Servicebeurten na 6, 12 en 24 maanden.
  • Gratis leenfiets bij reparaties, breng hem in de ochtend en haal hem de volgende dag weer op.
  • Bij kleine reparaties, klaar terwijl je wacht.

Een nieuwe, goede fiets heb je al vanaf € 549.- bij Profile 'de Fietsspecialist' met volledige service en garantie. We hebben ook regelmatig goede gebruikte fietsen met garantie die ook verzekerd kunnen worden. Om ervoor te zorgen dat je altijd een goede fiets hebt, is het verstandig om een fietsverzekering af te sluit. Je kunt een 3-jarige diefstal verzekering afsluiten maar voor € 30.- meer is jouw fiets ook verzekerd voor schade (ook door eigen schuld), hier hoef je zelf niets voor te doen, dit wordt helemaal voor je geregeld door jouw Profile winkel!