Winkelmandje
0 product(en), € 0,00


Wat voor type fietser ben jij?

LeoAls de eerste zonnestralen in maart door breken dan kunnen Leo en zijn vrouw Els niet wachten om op de fiets te stappen. Leo wilt dan wel dat zijn fiets in optimale conditie is, zodat hij zo snel mogelijk mooie fietsroutes kan gaan fietsen. Om er zeker van te zijn dat zijn fiets goed gecontroleerd is gaat Leo langs Profile 'de Fietsspecialist' voor de VoorjaarsCheck. Voor 39.- is zijn fiets klaar voor het nieuwe fietsseizoen.

Leo

 

 

 

LotteLotte is 34 jaar en woont aan de rand van de stad. Ze is getrouwd en heeft twee kinderen. Ze brengt elke ochtend haar kinderen naar school. In de winter doet ze dit met de auto maar nu de het mooie weer is begonnen wil ze dit toch liever met de fiets doen. Niets is belangrijker voor Lotte dan dat haar kinderen veilig over straat kunnen. De oudste is net 6 jaar, zij fiets inmiddels zelf mee naar school. De jongste is bijna 3 jaar en moet nog in een fietsstoeltje. Nu is het fietsstoeltje voor achter niet meer helemaal goed, er zitten de nodige beschadigingen op, dus moet Lotte op zoek naar een nieuw achterzitje.

Lotte

 

 

RobertRobert is getrouwd met Caroline en hebben samen twee kinderen. De kids zijn nu op een leeftijd dat ze niet graag meer met pa en ma mee willen op vakantie. Hierdoor hebben Robert en Caroline meer tijd om gezellig samen er op uit te trekken. Robert en Caroline zijn helemaal gek van fietsen. Doordeweekse checken ze vaak al de weersvoorspellingen voor het komende weekend. Als het mooi weer blijkt te worden, dan staan ze ’s ochtend lekker vroeg op en checken dan nog een keertje het weer om een prachtige fietsroute te gaan fietsen. Volgende week hebben ze een heerlijk weekendje weg gepland naar Drenthe, dan gaan uiteraard de fietsen ook mee!

Robert

 

 

LenyMoeder Leny krijgt krijgt al maanden plaatjes te zien van de mooiste lifestyle fietsen, met voordrager, zonder voordrager, roze, blauw, paars en goud... Haar dochter zit dag en nacht achter de computer en heeft zich al een heel helder beeld gevormd van de fiets die ze graag zou willen hebben. Leny's dochter zit in groep 8 en zal deze zomer voor het eerst naar de brugklas toe gaan fietsen.

Leny

 

 

 

BartBart woont in een dorp, samen met zijn gezin. Bart voetbalt bij de lokale voetbalploeg en geeft één keer per week training. Ook in het weekend is hij vaak bij de sportclub te vinden. Bart heeft twee kids die inmiddels prima voor zichzelf kunnen zorgen. Zijn zoon voetbalt ook bij de lokale voetbalclub. Bart stoort zich al een tijdje aan zijn huidige fiets. Hij kraakt, trapt zwaar en de laatste tijd heeft hij al het een en ander moeten repareren.

Bart

 

 

 

SimoneDe dagen worden korter en het wordt steeds vroeger donker, binnenkort wordt de klok verzet naar wintertijd. Het fleece dekentje ligt weer op de bank en de verwarming staat te gloeien, de winter is in aantocht! Juist nu is het belangrijk dat je goede verlichting hebt op je fiets. Omdat Simone haar fiets dagelijks gebruikt wil ze niet onverwachts voor verrassingen komen te staan.

Simone