Winkelmandje
0 product(en), € 0,00


Simone kan niet zonder haar fietsSimone kan niet zonder haar fiets

 

Lifestyle fietsenDe dagen worden korter en het wordt steeds vroeger donker, binnenkort wordt de klok verzet naar wintertijd. Het fleece dekentje ligt weer op de bank en de verwarming staat te gloeien, de winter is in aantocht! Juist nu is het belangrijk dat je goede verlichting hebt op je fiets. Omdat Simone haar fiets dagelijks gebruikt wil ze niet onverwachts voor verrassingen komen te staan.

 

Om deze reis veilig voort te zetten moeten er wel een paar dingetjes gecheckt worden; doet de verlichting het? Ben ik goed zichtbaar in het donker? Zijn er tassen met reflectie waardoor ik beter zichtbaar ben? Bij Profile heeft Simone een bon gezien voor een Verlichtingscheck, misschien zou ze even langs moeten gaan zodat ze weer veilig op weg kan.

Om ervoor te zorgen dat Simone de hele winter op haar fiets kan blijven rijden wil ze ook dat de fietsspecialist haar fiets ‘winterproof’ maakt. Zodat ze onbezorgd de hele winter kan blijven rijden.

 

Heel veel tijd om een fiets uit te zoeken heeft Simone niet. Ze put haar kennis uit fietsen die ze onderweg tegen komt. Als ze met haar vriendinnen op het terras zit dan hebben ze het ook wel eens over acties die ze hebben voorbij zien komen over de leukste en mooiste accessoires. Ze zit regelmatig op Social Media waar ze soms wel iets voorbij ziet komen wat ze leuk vind.

Wintercheck bij Profile 'de Fietsspecialist'Wintercheck en meer...

In de winter heeft je fiets weer flink te lijden onder het winterweer en het strooizout. Breng daarom je fiets naar de fietsspecialist voor een onderhoudsbeurt. Tijdens de wintercheck checken we alle bewegende onderdelen op de fiets. Maken we de fiets helemaal schoon en vervangen we het vet van de onderdelen. Naast de wintercheck is het fietsen in de winter ook anders, daarom hebben we ook handige tips om veiliger in de winter te fietsen.

 

Laat je zien in het donker!Fietstassen speciaal voor de elektrische fiets!

We horen het vaker dan ons lief is, aanrijdingen in het verkeer waarbij fietsers gewond raken. Als fietser ben je kwetsbaar in het verkeer. Waar automobilisten nog beschermd worden door een gordel of airbag heb je op de fiets geen pantser om een klap op te vangen. Een ongeluk kan natuurlijk altijd gebeuren, zeker als het steeds vroeger donker wordt. Daarom wordt het dan weer tijd dat je goede fietsverlichting op je fiets hebt. Profile 'de Fietsspecialist’ helpt je daar graag bij, kom eens langs in één van onze winkels.