Winkelmandje
0 product(en), € 0,00


Alles over de E-bike!

Actieradius

 

De actieradius geeft aan hoe ver je kunt rijden zonder de accu op te laden. Hoe hoog de actieradius van jouw fiets moet zijn heeft met diverse factoren te maken. Lees hier alles over actieradius.

Motor

 

De plaats van de motor is van invloed op het rijcomfort. Er zijn 3 plaatsen op de elektrische fiets waar de motor kan zitten; voor, midden en achter. Daarnaast is de kracht van de motor een aspect om rekening mee te houden. Lees hier alles over de motor.

Accu

 

De accu heeft invloed op veel verschillende aspecten. Naast de inhoud van de accu is de plek ook van doorslaggevend belang voor jouw rijcomfort. Tenslotte speelt het opladen van de accu ook een rol bij de zoektocht naar de E-bike die het beste bij jou past. Lees hier alles over de accu.

Display

 

Het display is het belangrijkste instrument om informatie over je elektrische fiets te bekijken.Wat een display kan weergegeven is mede afhankelijk van het systeem. De displays verschillen in functionaliteiten en mogelijkheden. Lees hier alles over de verschillende displays.

Soorten trapondersteuning

 

Er zijn verschillende soorten trapondersteuning die het comfort van de elektrische fiets bepalen. Als je eenmaal gestart bent met fietsen, wordt de mate van ondersteuning bepaald door een sensor. Er zijn verschillende soorten sensoren die specifieke eigenschappen bezitten en van invloed zijn op jouw rijcomfort. Lees hier alles van de verschillende soorten trapondersteuning.

De verschillende systemen

 

Er zijn verschillende systemen die hun allemaal specifieke rijeigenschappen hebben. Welke elektrische fiets het beste bij je past is van jouw persoonlijke wensen afhankelijk. Lees hier alles over de verschillende E-bike systemen.