Winkelmandje
0 product(en), € 0,00


Ben jij klaar voor het nieuwe schooljaar?Ben jij klaar voor het nieuwe schooljaar?

Je bent nu nog aan het genieten van je zomervakantie. Over een paar weken beginnen de scholen echter weer. Zorg ervoor dat je goed voorbereid begint aan het nieuwe schooljaar. Hier vindt je alles om je schoolspullen op een hippe en veilige manier te vervoeren. Een goede fiets is een absolute must have!

 

Naar school met Profile 'de Fietsspecialist'Wij, de fietsspecialist, hebben een brede collectie met schoolfietsen. Een schoolfiets is een stevige fiets die goed te gebruiken is voor het dagelijkse fietsverkeer. Voor kinderen en jongeren is de schoolfiets hét ideale vervoersmiddel voor hun route naar school en terug. Natuurlijk zijn de meeste fietsen geschikt voor de tocht naar school, maar het voordeel van een schoolfiets is dat deze een stevig frame en dikke banden heeft en daarnaast ook nog is voorzien van veilige fietsverlichting en een stabiele standaard.

Dit jaar zijn de transportfietsen erg populair als schoolfiets. Deze zijn voorzien van een voordrager waarop gemakkelijk een schooltas meegenomen kan worden. Daarnaast blijft de klassieke omafiets een echte topper voor zowel bij jongens als de meiden.

Profile fietsverzekeringVeilig en in stijl naar school?

De Steco Monkey-Mee is een accessoire voor op de bagagedrager. Het zorgt ervoor dat je jouw spullen met gemak vastbind en vervoert. De Monkey-Mee van Steco is ontworpen in samenwerking met tassenfabrikant Kipling. De Monkey-Mee zorgt ervoor dat je jouw schooltas of rugtas makkelijk achterop je bagagedrager zet, zodat je het stuur en lichaam vrij houdt. Hierdoor maak je het jezelf makkelijker en veiliger om met een zwaardere rug- of schooltas te fietsen. De Monkey-Mee past op bijna elke bagagedrager en is uitgevoerd met een aansnoerbare sterke spanband.

Profile fietsverzekering

Zet je fiets extra veilig weg met een kettingslot!

Om jouw fiets goed te beveiligen tegen dieven hebben wij een prachtig aanbod fietssloten voor je klaarstaan. Ons assortiment bevat uiteenlopende soorten fietssloten, zoals ringsloten, kettingsloten, kabelsloten, beugelsloten. Ter aanvulling op jouw ringslot, hebben wij diverse insteekkabels en insteekkettingen. Is jouw fiets verzekerd? Dan is het belangrijk dat je kiest voor een goedgekeurd fietsslot. Hiervoor kun je natuurlijk ook terecht in ons assortiment. Je vind er diverse stevige ringsloten, beugelsloten en kettingsloten met ART-keurmerk, die iedere fietsendief op afstand houden.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een nieuwe schoolfiets?

  • Let er op dat de fiets goede fietsverlichting heeft, zodat je duidelijk zichtbaar bent op de weg.
  • Zorg dat de fiets een ART goedgekeurd slot heeft zodat de fiets te verzekeren is tegen diefstal.
  • Koop een fiets met een stevige bagagedrager of transportdrager voor het meenemen van de boekentas.
  • Ga voor een onderhoudsarme fiets zodat je er na de aankoop weinig omkijken meer naar hebt.

Toch geen nieuwe fiets nodig?

Om ervoor te zorgen dat jouw fiets toch helemaal goed en veilig is, is het verstandig om jouw huidige fiets goed te laten controleren voordat de scholen weer beginnen. Jouw Profile winkel zal de fiets op ongeveer 10 kritieke punten checken. Denk hierbij aan de remmen, de versnelling, de ketting etcetra.

Voordelen van het kopen bij Profile 'de Fietsspecialist':

    Voordelen van Profile 'de Fietsspecialist'
  • Goed en eerlijk advies.
  • Servicebeurten na 6, 12 en 24 maanden.
  • Gratis leenfiets bij reparaties, breng hem in de ochtend en haal hem na schooltijd weer op.
  • Bij kleine reparaties, klaar terwijl je wacht.

Een nieuwe, goede schoolfiets heb je al vanaf € 649.- bij Profile 'de Fietsspecialist' met volledige service en garantie. We hebben ook regelmatig goede gebruikte fietsen met garantie die ook verzekerd kunnen worden. Om ervoor te zorgen dat je altijd een goede fiets hebt, is het verstandig om een fietsverzekering af te sluit. Je kunt een 3-jarige diefstal verzekering afsluiten maar voor € 30.- meer is jouw fiets ook verzekerd voor schade (ook door eigen schuld), hier hoef je zelf niets voor te doen, dit wordt helemaal voor je geregeld door jouw Profile winkel!