Winkelmandje
0 product(en), € 0,00


Robert is altijd goed voorbereidRobert is altijd goed voorbereid

 

Robert is getrouwd met Caroline en hebben samen twee kinderen. De kids zijn nu op een leeftijd dat ze niet graag meer met pa en ma mee willen op vakantie. Hierdoor hebben Robert en Caroline meer tijd om gezellig samen er op uit te trekken. Robert en Caroline zijn helemaal gek van fietsen. Doordeweekse checken ze vaak al de weersvoorspellingen voor het komende weekend. Als het mooi weer blijkt te worden, dan staan ze ’s ochtend lekker vroeg op en checken dan nog een keertje het weer om een prachtige fietsroute te gaan fietsen. Volgende week hebben ze een heerlijk weekendje weg gepland naar Drenthe, dan gaan uiteraard de fietsen ook mee!

 

Houdt je fiets in goede conditie met een onderhoudsbeurt

recreatieve fietsenOm goed voorbereid naar Drenthe te gaan, heeft Robert nog even snel de fietsen voor een onderhoudsbeurt bij Profile ‘de Fietsspecialist’ gebracht. Hij heeft toen ook zijn fietsspecialist nog om tips gevraagd waar dat hij rekening mee moet houden op ‘fietsvakantie’ zodat hij niet voor verrassingen komt te staan.

Robert kreeg toen ontzettend handige en praktische tips van zijn fietsspecialist. Ook werd Robert erop gewezen dan de tips ook terug te vinden waren op de website van Profile 'de Fietsspecialist'. Lees hier de tips!. Voor vertrek checken Robert en Caroline nog wat er precies onder de fietsverzekering valt, mochten ze toch voor verrassingen komen te staan. Zo kwam Robert er dus achter dat er in zijn cascoverzekering ook een pechhulp was inbegrepen. Gelijk het nummer in zijn telefoon gezet, voor het geval dat!

Kom niet voor verrassingen te staan met de pechhulp van Profile 'de Fietsspecialist'

 

Lekker fietsroutes fietsen op nieuwe plaatsen met het route.nl magazine

Eenmaal in Drenthe aangekomen pakken Robert en Caroline gelijk de fiets om een mooie route van het route.nl boek te gaan fietsen. Thuis hadden ze al een aantal leuke routes uitgestippeld. Vandaag rijden ze de route door het Nationaal Park Drents-Friese Wold op de grens van Drenthe en Friesland. De route start bij een gezellig restaurantje waar ze eerst even een drankje doen. daarna gaan ze de route rijden en komen langst onder andere het Schultehuis in Diever. Na het fietsen komen ze weer terug bij het restaurant en genieten ze nog even van een heerlijke versnapering.

Ontspannen fietsen begint bij en goed zadelOntspannen fietsen begint bij en goed zadel

Veel fietsers hebben last van zadelpijn, Robert had daar ook last van. Het was soms zelfs zo erg dat hij het fietsen voor gezien houden. Door een verkeerd zadel worden zenuwen en pezen rondom de zitbotten belast. Dan kunnen deze afknellen en dat veroorzaakt zadelpijn. Ook de stand van het zadel is belangrijk, zodat je precies op de twee zitbotten zit. De druk zit hierdoor op de juiste plek. Met een goed passend zadel fiets je gegarandeerd zonder zadelpijn, hoe lang de rit ook duurt. Kom net als Robert naar Profile ‘de Fietsspecialist’ voor een goed advies.

De pechhulp van ProfileGoed verzekerd op weg met de Profile cascoverzekering

Een goede fietsverzekering is geen overbodige luxe. Jaarlijks worden er in Nederland zo’n 880.000 fietsen gestolen. Met de Profile cascoverzekering is jouw fiets verzekerd tegen diefstal en schade en profiteer je ook nog eens van onze pechhulp. Mocht je fiets gestolen worden, dan krijg je van ons een gelijkwaardige, nieuwe fiets. Kom je onderweg met pech te staan? Met één telefoontje naar onze pechhulp komen we je halen en brengen we je terug naar het begin van je rit. Nog geen fietsverzekering? Sluit deze dan snel af in één van onze winkels!