Winkelmandje
0 product(en), € 0,00


Profile Fietsvakanties

Fietsen is beleven

De frisse buitenlucht en jezelf gezond voelen. Sommige willen cols en kilometers scoren, anderen genieten liever rustig van de zon en de omgeving. Globetrotters willen de wereld verkennen, terwijl ouders graag hun kinderen de wereld zien ontdekken. Fietsen is voor iedereen. Net als vakanties.

Wij, van Profile 'de Fietsspecialist', streven ernaar om voor iedereen de perfecte fiets te selecteren met de beste kwaliteit en service. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je optimaal van je fiets kunt genieten. Daarom bieden wij, exclusief voor Profile klanten, vier verschillende fietsvakanties aan voor diverse doelgroepen.

Fietsen langs de Rijn in Duitsland

 Niveau 1-3: levensgenieters; Duur: 3 dagen

Vanuit het gezellige stadje Ramagen in Duitsland kun je heerlijke fietstochten maken langs de Rijn. Je verblijft hierbij in een goed verzorgd 3-sterren hotel en hebt de keuze uit diverse rondritten, al dan niet gecombineerd met een stoomtrein- en/of bootreis.

 

Fietsen in de Vogezen

 Niveau 7-8: renners; Duur: 3 dagen

Als wielrenner mogen de Vogezen natuurlijk niet op je lijstje ontbreken. Vanuit het stadje Le valtin staan diverse rondritten op het programma voor een uitdagende fietsmidweek.

 

Fietsen met de familie in Groningen

 Niveau 2: families; Duur: 5 dagen

Verrassende trektocht over het Groningse platteland voor heel de familie. Je verblijft hierbij op een boerderij met ruime familiekamers. Er is ruimte voor diverse uitstapjes, zoals de Zeehondencrèche Pieterburen of een Rondvaart over het Zuidlaardermeer.

 

Fiets clinic door Henk Lubberding

 Niveau 7: Sportief; Duur: 1 dag

Meer plezier en prestaties halen uit jouw fiets. De ideale fietshouding aannemen, gecombineerd met de juiste techniek. Doelgerichter trainen en weten hoe je jouw voeding kunt aanpassen aan je inspanningen. Cycletours biedt voor iedere fietser de kans om hier meer over te leren tijdens de eendaagse clinic van oud profwielrenner Henk Lubberding.

 


Cycletours, al dertig jaar Nederlands grootste fietsreisorganisatie, gaat deze reizen verzorgen. Hun concept: “Fietsen doe je zelf, de rest doen wij.” Het is immers vakantie. Wie een col beklimt, treft boven een cateringwagen. Voor pech onderweg is er een bezemwagen. Bagage wordt vervoerd en wie te lang op het terras blijft zitten, hoeft zich geen zorgen te maken over boodschappen of avondeten.

De reizen worden aangeboden door Cycletours. Ze zijn speciaal voor Profile 'de Fietsspecialist' op maat gemaakt en fijn geprijsd.