Winkelmandje
0 product(en), € 0,00


Over Cycle Tours

Een fietsvakantie is ultiem genieten. Fietsen ontlaadt, ontspant en zorgt voor een gezond gevoel. Fietsen in het buitenland haalt je bovendien uit je routine, het prikkelt al je zintuigen en houdt je bij het moment. En dit alles wordt versterkt als er de tijd voor genomen kan worden om de vakantie te vieren. Als alle dagelijkse verplichtingen uit handen zijn gegeven. Een dag zonder haast, ver van huis, maar dicht bij jezelf. Een dag van bewegen in de buitenlucht en in de weidse wereld. Het maakt je sterk. Het maakt je levenslustig. Dit is het geweldige gevoel dat we iedereen gunnen. En dit is wat we iedereen willen aanbieden. Het is onze missie.

Na dertig jaar zijn we experts in het vakantie vieren. We weten waar de landschappen het mooist zijn en wanneer het licht deze het beste presenteert. We weten waar de lekkerste geuren hangen en waar het klimaat het fijnste aanvoelt. We kennen de mooiste terrasjes op de leukste plekjes. Waar de wijn perfect proeft en de espresso net iets beter smaakt. We weten dat bovenaan een col een soepje puur genieten is en aan het eind van de rit een pastasalade goddelijk kan smaken. We zijn bekend met de hele wereld. En we willen dit met zo veel mogelijk mensen delen.

We zorgen ervoor dat je de tijd hebt om van je fietsbeleving te genieten. Dat er geen verplichtingen zijn, noch zorgen. Er is geen ‘ik moet straks nog’ of ‘wat als’, enkel ‘wat heerlijk nu’. We zijn er bij pech onderweg of bij honger bovenaan de top. En we zorgen ervoor dat na een gezonde fietsdag, niet alleen het drankje klaar staat, maar ook de accommodatie op orde is. Dat uw bagage ter plaatse is en het avondeten wordt bereid. We ontzorgen, we maken tijd. We geven het moment.

Onze fietsvakanties zijn het resultaat van onze overtuiging. We staan voor de essentie van het gezond, ontspannen en sterk voelen. We geloven dat wie reist, contact moet maken met zijn omgeving. We zijn er van overtuigd dat de wereld op de fiets beter wordt beleefd, dan wanneer iemand de omgeving vanachter een busruit aan zich voorbij laat gaan. We ervaren dat ontspannen niet gaat om ‘lui zijn’, maar om ‘je goed voelen’. We willen dat onze reislust het milieu zo min mogelijk belast. We geloven in een gezonde wereld. Een gezonde vakantie. Een gezond gevoel.