Winkelmandje
0 product(en), € 0,00


Vredestein

Profile Binnenbanden

Nieuwe banden gemaakt in samenwerking met Profile

In samenwerking met Profile heeft Vredestein een compleet assortiment binnenbanden opgezet. Deze binnenbanden zijn te herkennen aan het Profile / Vredestein doosje en zijn van de beproefde Vredestein kwaliteit. Dit betekent minder vaak banden oppompen, eenvoudig te monteren en gemakkelijk te repareren. Profil kiest alleen voor het beste.

Perfect_E_VredesteinPerfect E (zie afbeelding rechts)
Speciaal voor de E-bike heeft Vredestein de Perfect E ontwikkeld. Een E-bike vereist een speciale band. Grip (veiligheid) en een lage rolweerstand (grotere actieradius) zijn hierbij van belang. De Perfect E is een zeer lichtlopende band, het functionele profiel zorgt tevens voor een goede grip. Dankzij het “Excellent Protection” antileksysteem is de band beschermd tegen lekrijden. Deze band wordt ook door veel fabrikanten van E-bikes standaard gemonteerd.

 

 

 

 

Perfect_Tour_VredesteinPerfect Tour (zie afbeelding rechts)
De allround toerband voor intensief gebruik. Een lage rolweerstand, slijtvast en comfortabel. Door het OSP compound heeft deze band een goede grip in alle weersomstandigheden. De “Excellent Protection” antileklaag.

 

 

 

 

 

Vredestein Perfect_xtremePerfect xtreme (zie afbeelding rechts)
De Perfect xtreme is de band met de maximale lekbescherming: De kans op een lekke band is tot bijna 0 gereduceerd dankzij een uniek 2-voudig antileksysteem “Xtreme Protection”. Het allround profiel zorgt ervoor dat de band, ondanks het forse antileksysteem, alsnog licht loopt. Deze combinatie maakt de Perfect xtreme tot een unieke band: Soepel, licht, comfortabel, maar toch een ultieme lekbescherming.

 

 

 

 

 

Flash (niet afgebeeld)
De Flash is in samenwerking met Profile tot stand gekomen. De Flash is een allround toerband met een stevig profiel voor alledaags gebruik. Uitsluitend verkrijgbaar bij uw Profil de Fietsspecialist.