Winkelmandje
0 product(en), € 0,00


Vredestein

Assortiment

Binnen het Two Wheel Tyres assortiment zijn er 3 categorieën gedefinieerd.

Race

MTB

Uitstekende lekbestendigheid, zeer lage rolweerstand maar vooral optimale grip zijn eigenschappen van de Fortezza die zowel professionals als sportieve gebruikers in staat stellen hun grenzen steeds weer te verleggen. TriComp technologie in combinatie met het Curve Control System staat garant voor de beste grip in de bochten, zowel bij droog als nat weer.

Input van gerenommeerde mountainbikers, gecombineerd met de kennis van rubbercompounds en materialen, heeft geleid tot een hoogstaand Vredestein MTB assortiment geschikt voor elk terrein. Van een snelle harde ondergrond tot de diepste modder: Vredestein heeft een band in haar assortiment die de mountainbiker in staat stelt het maximale te presteren.

Tour / Trek / City

Op de fiets naar school, naar je werk of gewoon naar de stad. Een eindje fietsen in je vrije tijd of op vakantie, bepakt en bezakt op goede en minder goede wegen. Met de E-bike erop uit, zonder al teveel inspanning overal naar toe. Vredestein heeft een uitgebreid bandenassortiment om mee op pad te gaan.

 

Advies aan de consument

De band is het enige contact met de ondergrond. Daarom is het belangrijk dat u voldoende aandacht aan dit onderdeel schenkt, zodat u optimaal van uw fiets kunt genieten. Belangrijk hierbij zijn: Bandenspanning: Een te zachte band zorgt voor een te hoge rolweerstand en significant meer slijtage. Houd de band daarom goed op spanning! Ballonbanden: Een bredere band geeft meer comfort en een lagere rolweerstand. Ballonbanden zijn dan ook met name populair binnen het “urban” segment. Binnenbanden: Alleen Vredestein maakt binnenbanden van de hoogst mogelijke kwaliteit. Deze zijn minimaal poreus en houden de lucht dus langer binnen. Dus minder vaak bijpompen!

Bekijk hier het hele Profile-assortiment van Vredestein hier