Winkelmandje
0 product(en), € 0,00


Selle Royal

Assortiment

Becoz

Ergogel

Lookin

Becoz Ergogel Lookin

Becoz onderscheid zich door het gebruik van Kurkgel, - Selle Royals innovatieve zadel vulling wat een combinatie is tussen biologische polyurethane gel en natuurlijke kurk. De kurk geeft het zadel extra comfort en zijn typische bruine uiterlijk. De elastomeren van het zadel zijn gemaakt van natuurlijke palm olie. Door het gebruik van natuurlijke op olie basis Polypols is er een kleinere ecologische voetafdruk.

Op de plaats waar normaal de anatomische uitsparing zit voegt Selle Royal een zeer zachte gel plugin toe. Deze gel voert geen druk uit waar u dat niet wilt, maar zorgt wel voor ondersteuning. Op deze manier wordt de druk gelijkmatig over het zitvlak verspreid. Dit zorgt er voor dat het nieuwste Ergogel zadel de voordelen heeft van een geavanceerd anatomisch zadel, maar geen afbraak doet aan het comfort op andere plaatsen. De plugin is gemaakt van Royalgel™, een door Selle Royal gepatenteerde gel.

Het zadel waar de gel zichtbaar is van Selle Royal komt terug. Een van de best verkochte zadels in de fietsbranche is gerestyled en verbeterd om er voor te zorgen dat de fietser een nog beter comfort heeft tijdens het fietsen. De nieuwste generatie Lookin zadels combineren 3 belangrijke comfort punten.

Origins

Premium

Respiro

Origins Premium Respiro

De Origins lijn bestaat uit de Contour en de Aeroyal, twee types zadel die trendsettend waren voor de vorm en het uiterlijk van zadels van nu. Al bij hun introductie in jaren ’70 waren ze een groot succes. De 2011 modellen van de Contour en de Aeroyal zijn buitenbeentjes in een collectie die vooral bestaat uit comfortzadels die allemaal zwart, rond gevormd en goed gevuld zijn. De Contour en de Aeroyal hebben vanzelfsprekend comfort maar lopen ook over van stijl en van kwaliteit.

Zorgt er voor dat het zadel 20 lichter is dan een vergelijkbaar foam zadel. Daarnaast is het zadel gesloten zodat er geen water of vocht in kan komen. Het zadel is lichter maar zorgt nog wel voor de juiste ondersteuning voor de fietser.

Respiro is de top lijn van Selle Royal, ontwikkeld voor de meer eisende fietser. De Cool Cover en het ventilatie kanaal zorgen er niet alleen voor dat u minder zweet, ook uw bloedvaten komen vrij te liggen.

Bekijk hier het hele Profile-assortiment van Selle Royal