Winkelmandje
0 product(en), € 0,00


Selle Royal

Selle_RoyalOver Selle Royal

Al meer dan 50 jaar maakt Selle Royal comfortabele fietszadels voor miljoenen wielrenners en fietsers verspreid over de hele wereld.

Onze geschiedenis is er één van originele designs en radicale vernieuwing en groei van een klein atelier tot een grotere industrie die vandaag een wereldleider is in de productie van fietszadels.

Gedurende de jaren 80 en 90 werd Selle Royal een groot partner van de grootste producenten van recreatiefietsen. Het vereiste comfort voor deze fietsen hielp Selle Royal aan een grote ervaring, die werd overgebracht naar alle fietsdisciplines met de nieuwe merken LOOKIN' en fi'zi:k.

Vandaag de dag kan de verfijnde productietechnologie van Selle Royal dagelijks niet minder dan 70,000 zadels produceren. De productie-uitrusting bedekt 20.000 m² en is in overeenstemming met de modernste milieu- en veiligheidsvereisten voor werkplaatsen.

Selle Royal exporteert naar meer dan 30 landen wereldwijd en zij is de keuze van meerdere belangrijke en prestigieuze fietsproducenten. Onze zadels hebben talrijke designerkenningen gekregen en zijn momenteel het onderwerp van wetenschappelijk onderzoek in de bio-engineering laboratoriums van grote Europese Universiteiten.