Winkelmandje
0 product(en), € 0,00


Assortiment

Het merk, de onderneming, de voorsprong

Schwalbe banden zijn er al ruim 30 jaar. Het is het hoofdmerk van het familiebedrijf Bohle. Bohle heeft dochterondernemingen in de grootste Europese markten en hoofdvertegenwoordigingen op alle vijf continenten. Alle banden zijn het resultaat van R & D in eigen huis. De productie vindt plaats in Indonesië door een Koreaanse joint-venture partner die door de jaren heen zeer nauwe banden heeft gekregen met de onderneming.

Hoogste kwaliteitseisen
Het gehele productieproces wordt aan een bijzonder strenge kwaliteitscontrole onderworpen. Miljoenen banden passeren het hart van de onderneming in Duitsland, waar steekproefs-gewijs strenge controles plaatsvinden voordat de banden verder over de gehele wereld verspreid worden. Steeds weer zoeken naar innovatie en onverbiddelijk zijn op het gebied van de hoogste kwaliteitseisen dat geeft de voorsprong waar het op aankomt. Een greep uit de collectie:

Marathon Plus

Marathon Racer

Marathon Mondial (Met Evo technologie)

Marathon_Plus Marathon_Racer Marathon_Mondial

Een lekke band behoort tot het verleden De onplatbare band: SmartGuard anti-leklaag uit een hoogelastisch, speciaal caoutchouc is bijzonder sterk. Deze laag biedt ingereden scherpe voorwerpen zoals bijvoorbeeld glasscherven en kleine steentjes een constante weerstand. Zelfs een ingereden punaise kan deze beschermlaag niet doordringen. SMartGuard lekbeschermingslaag heeft vrijwel geen invloed op de rolweerstand. De Marathon Plus "loopt" net zo licht als een band zonder lekbescherming!

Nu in de beste Schwalbe categorie, de Evolution Line. Een beduidend hogere lekbscherming door HD-SpeedGuard. RoadStar Triple compound voor de beste rijeigenschappen. Meer profieldiepte verhoogt de levensduur. Liteskin zijwand.

De ultieme band voor een reis, gemaakt voor wegen en paden op alle contineneten. Het profiel spiegelt zich bewust aan het voorbeeld van de legendarische Marathon XR. Constructie en compunding zijn natuurlijk uit de actuele Schwalbe Evo technologie afkomstig. TravelStar coimpound voor de beste rijeigenschappen. Double DEfense technike maakt de lichte maar tegelijkertijd robuuste constructie mogelijk. De weereld is rond. Beleef het!

Bekijk het complete Schwalbe- assortiment hier