Winkelmandje
0 product(en), € 0,00


SchwalbeOver Schwalbe

Fietsbanden van het merk SCHWALBE zijn op vele continenten en in veel landen verkrijgbaar. Van Amerika tot Zuid-Afrika en van Japan tot Australië. In Europa zijn we marktleider! Dit succes heeft twee redenen.

Ten eerste: we zijn echte “bandenfanatici”! Volledig gespecialiseerd op het gebied van fietsbanden en sinds enige jaren ook op het gebied van rolstoelbanden.

Ten tweede: onze banden zijn niet overal te koop maar uitsluitend bij de gespecialiseerde fietsvakhandel! Specialistisch advies en een goede service zijn voor onze producten van wezenlijk belang. En wij weten als geen ander dat alleen de vakhandel aan deze twee normen kan voldoen.

SCHWALBE is het merk. Bohle is de onderneming.
Sinds de oprichting in 1922 eigendom van de familie Bohle, momenteel is de leiding in handen van de derde generatie.

Bohle internationaal.
De hoofdvestiging in Duitsland, dochterondernemingen in Nederland, Engeland, Frankrijk en Italië. Partners in minstens 40 landen. Een joint venture met de Koreaanse bandenproducent Hung-A. Productie in Indonesië.

 

All around the world

Niemand hoeft het wiel opnieuw uit te vinden, want dit geniaal eenvoudige principe heeft door zijn doeltreffendheid nog niets van zijn fascinatie verloren. In het bijzonder daar waar mens en wiel bij elkaar komen: op de fiets. Het principe van het wiel kan niet meer verbeterd worden, maar wel de banden! En dat is nu precies onze hartstocht: Wij hebben de ambitie om de beste fietsbanden ter wereld te maken. Voor fietsers op alle continenten.

Nederland - fietsland

Fietsland nummer één in de wereld: Nederland. Nergens anders is de dichtheid van het fietsenpark zo hoog als in Nederland en nergens anders is de maatschappij zo op de fiets ingesteld, getuige een fantastische infrastructuur. Nergens anders kunnen moderne fietsbanden hun kwaliteit beter bewijzen. Daarom is Schwalbe zo nauw bij Nederland betrokken.

Bekijk hier het assortiment