Winkelmandje
0 product(en), € 0,00


Qibbel

Assortiment

Informatie over Qibbel

Zorgeloos fietsplezier met Qibbel fietszitjes Qibbel zorgt voor fietsplezier voor ouder en kind met kinderzitjes die volledig zijn afgestemd op veilig, comfortabel en plezierig fietsen. De zitjes zijn afgestemd op de Nederlandse markt: ze zijn extra ruim omdat de kinderen de laatste jaren gemiddeld groter zijn geworden. Het Qibbel fietszitje is leverbaar als voorzitje dat aan de stuurpen wordt bevestigd of als achterzitje dat op de bagagedrager of aan het frame wordt bevestigd.

Uitgangspunten

 

In 4 stappen stelt u uw eigen zitje samen:

 

Voorzitje basiselement of achterzitje basiselement

Kies de bevestiging die voor uw fiets van toepassing is

 

 

Kies de stylingset

Kies de accessoires

 

 

Voorzitje

Het voorzitje is geschikt voor kinderen van ongeveer 9 maanden tot 3 jaar of 15 kg. Geschikt voor standaard stuurpen Ø 22-28 mm.

Achterzitje

Het achterzitje is geschikt voor kinderen van ongeveer 9 maanden tot 6 jaar, die maximaal 22 kg wegen. Het Qibbel achterzitje beschikt over een slaapstand. U kunt het zitje stapsgewijs verstellen, zodat het kind altijd comfortabel kan zitten, achterover leunen of zelfs slapen. Het achterzitje is in 2 versies verkrijgbaar, voor bevestiging op bagagedrager of voor bevestiging aan het frame. U kiest zelf de voor uw fiets geschikte bevestiging bij het basiselement.

U kunt het Qibbel zitje naar eigen smaak stylen in kleur en design met de verschillende stylingsets die verkrijgbaar zijn. Deze zijn gemaakt van waterafstotend materiaal.

Bekijk het Qibbel-assortiment op deze site