Winkelmandje
0 product(en), € 0,00


New Looxs

Assortiment

Femme schoudertassen

NewLooxs Fietsmanden

Bolzano tas

NewLooxs_Femme NewLooxs_Fietsmanden NewLooxs_Bolzano

De ‘Femme’ lijn schoudertassen van New Looxs is gemaakt de multitaskende vrouw van nu voor ogen; mooi, praktisch en veelzijdig. De Femme schoudertassen zijn gemaakt van waterdicht polyester en hebben twee afdekbare fietshaakjes. De tas is verkrijgbaar in Romano Black, Romano Blue, Romano Gold).

Of je nu naar de supermarkt gaat, picknicken of gewoon de bloemetjes buiten wil zetten; De New Looxs fietsmanden staan voor stijlvol gebruiksgemak. Voor iedere dag, maar nooit alledaags.

De New Looxs Bolzano tas met stoere gespjes maakt de populaire retro fietslook compleet. De Bolzano lijn van New Looxs bestaat uit ‘single’ tassen, die ook als schoudertas te gebruiken zijn, maar heeft ook een meer traditionele dubbele tas. Allebei de modellen zijn in 3 trendy kleuren verkrijgbaar en zijn gemaakt van waterafstotend canvas.

Arabella

Barolo en Rivoli

New Looxs Chinook

NewLooxs_Girls_Fietsmode NewLooxs_Laptoptas NewLooxs_Tas_Voorop

De New Looxs Arabella lijn brengt daarom vrolijke tassen en accessoires voor op de fiets. De Arabella schoudertas bevestig je heel gemakkelijk aan je fiets, zodat je er geen omkijken naar hebt. Daarnaast omvat de lijn een hoes voor je fietsmand, zadelhoes en dubbele tas voor op de fiets. Vrolijk, handig en hip!

Van alle ritjes die per fiets gemaakt worden is bijna 50% voor school- en werkverkeer. En nu de laptop tot de dagelijkse uitrusting behoort, is een mooie tas voor de fiets geen overbodige luxe. New Looxs introduceert daarom een stijlvolle lijn laptoptassen voor op de fiets. De lederen Barolo en Rivoli schoudertassen zijn gemakkelijk te bevestigen met 2 afdekbare haken. Stijlvol, veilig en praktisch.

De nieuwe New Looxs Chinook tassen zorgen ervoor dat je je handen veilig aan het stuur kunt houden dankzij de tassen die je gemakkelijk op de voordrager kunt bevestigen. Dus voor wie boodschappen, werkmappen of schoolspullen hip en handig voor op de fiets wil zetten zijn de New Looxs tassen een mooie oplossing. De Chinook tassen zijn gemaakt van waterafstotend en stevig canvas.

Bekijk onze collectie van New Looxs in de webshop